OMD získala v súťaži M&M Global Awards prestížne ocenenie Agent

OMD získala titul Agentúra roka. Okrem tohto významného úspechu sa OMD umiestnila na shortliste s rekordnými 23 prácami a vďaka inovatívnym komunikačným nápadom získala päť významných ...

Vyhlásenie výsledkov 23. ročníka súťaže M&M Global Awards, ktoré sa konalo 13. septembra v  Londýne, bol pre OMD veľmi úspešný.

OMD získala titul Agentúra roka. Okrem tohto významného úspechu sa OMD umiestnila na shortliste s rekordnými 23 prácami a vďaka inovatívnym komunikačným nápadom získala päť významných ocenení v týchto kategóriách:

Cena za efektivitu – Persil Abaya Mission Innovation Effect, Henkel

Najlepšie zacielená kampaň – PSE Targeted, Sony

Najlepšia CSR kampaň – FutureScapes, Sony

Najlepšia lokálna implementácia globálnej značky - Russian Social Sensation: Persil Brilliance, Henkel

Najlepšia medzinárodná uvádzacia kampaň - Smurfs, Sony

M&M Global Awards je významným podujatím v oblasti mediálnej komunikácie. Táto súťaž sa zameriava na oceňovanie nápadov, ktoré sú účinné nielen na jednotlivých trhoch, ale aj v medzinárodnom meradle. V súťaži M&M Global Awards 40-členný tím porotcov rozhodoval o víťazných kampaniach spomedzi prihlásených 340 prác, čo bolo o 36% viac ako v predchádzajúcom roku.

Viac o výhercoch a o súťaži M&M Global Awards nájdete tu: www.mandmawards.com

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.