Najviac pobočiek pribúda Prima banke

Hlási ich už 70 po celom Slovensku. Prima banka otvorila tento rok už 21 nových pobočiek. Žiadna iná banka na Slovensku nerozširuje obchodnú sieť takýmto tempom.

Rastie ako z vody

Spolu tak majú klienti Prima banky k dispozícii 70  pobočiek a 107 bankomatov. A to ešte nie je konečné číslo. V raste bude pokračovať aj naďalej.

interier pobocky_2_490-r813.jpg

Z prieskumov vyplýva, že pre klientov je blízkosť banky dôležitým faktorom. Prima banke záleží na tom, aby jej klienti mali svoju banku na dosah vždy, keď ju potrebujú. Pri otváraní nových obchodných miest sa sústredí najmä na okresné mestá. Naposledy pribudli jej pobočky v Dolnom Kubíne,  Trebišove, Šali, Sobranciach či Sabinove. Cieľom banky je pobočkovou sieťou rovnomerne pokryť celé Slovensko.

interier pobocky_6_490-r415.jpg

Všetko na jednom mieste, poruke, rýchlo a jednoducho

Pobočky Prima banky ponúkajú kompletné bankové služby. Osobný účet, Sporenie, Termínovaný vklad, Pôžička, Hypotéka – klient vybaví všetko na ktoromkoľvek obchodnom mieste. Banka sa zameriava najmä na rýchlosť, jednoduchosť a výhodnosť svojich produktov. Cieľom Prima banky je, aby jej klienti vybavili všetko bez zbytočných papierov, bez čakania a výhodnejšie ako u konkurencie.

pracoviska_mensia_490-r369.jpg

www.primabanka.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.