ZlavaDna.sk oslavuje. Na Slovensku predala už milión zľavových kupónov

Každý tretí zľavový kupón, ktorý sa predá na Slovensku pochádza zo ZlavaDna. sk Bratislava 25. septembra (TASR-OTS) - Len necelé dva roky stačili slovenskej trhovej jednotke v kolektívnom ...

Každý tretí zľavový kupón, ktorý sa predá na Slovensku pochádza zo ZlavaDna.sk

Bratislava 25. septembra (TASR-OTS) - Len necelé dva roky stačili slovenskej trhovej jednotke v kolektívnom nakupovaní na predaj milióna kupónov. Stále platí, že medzi Slovákmi sú najúspešnejšie zľavové kupóny do reštaurácii, ktorých sa predalo takmer pol milióna. Každých 53 sekúnd sa však na ZlavaDna.sk predá ďalší zľavový kupón v priemernej hodnote 24€ do všetkých významných kategórií ako sú zdravie, krása, relax či cestovanie

Kto a čo nakupuje na ZlavaDna.sk najviac 86.000 pízz, 40.000 steakov a viac ako 21.000 tatarákov, to je bilancia najúspešnejších ponúk z oblasti gastronómie. Po gastronómii majú Slováci najväčší záujem o služby z oblasti krásy, zdravia a cestovania o čom svedčí aj 66.000 predaných masáží, 26.000 ošetrení pleti a 30.000 vstupov do fitness. 200.830 je celkový počet nocí, ktoré sme strávili v ubytovacích zariadeniach s kupónom zo ZlavaDna.sk.

Zo Slovákov najviac nakupujú obyvatelia Bratislavského, Košického a Nitrianskeho kraja. Tretina všetkých zákazníkov má od 25 do 34 rokov a štvrtina zo všetkých má vysokoškolské vzdelanie. Väčšiu polovicu nakupujúcich tvoria ženy. Rekordy držia dvaja zákazníci, jeden s najvyšším počtom objednávok – 376 a druhý s najvyššou sumou nákupov – 5.874€.

Množstvo ďalších zaujímavých informácii zo života ZlavaDna.sk nájdete na stránke: www.zlavadna.sk/milion

Kontakt: Simona Cagalincová PR & Marketing manažér 0905 580 523 cagalincova@zlavadna.sk www.zlavadna.sk

lt jk

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.