ZlavaDna.sk oslavuje. Na Slovensku predala už milión zľavových kupónov

Každý tretí zľavový kupón, ktorý sa predá na Slovensku pochádza zo ZlavaDna. sk Bratislava 25. septembra (TASR-OTS) - Len necelé dva roky stačili slovenskej trhovej jednotke v kolektívnom ...

Každý tretí zľavový kupón, ktorý sa predá na Slovensku pochádza zo ZlavaDna.sk

Bratislava 25. septembra (TASR-OTS) - Len necelé dva roky stačili slovenskej trhovej jednotke v kolektívnom nakupovaní na predaj milióna kupónov. Stále platí, že medzi Slovákmi sú najúspešnejšie zľavové kupóny do reštaurácii, ktorých sa predalo takmer pol milióna. Každých 53 sekúnd sa však na ZlavaDna.sk predá ďalší zľavový kupón v priemernej hodnote 24€ do všetkých významných kategórií ako sú zdravie, krása, relax či cestovanie

Kto a čo nakupuje na ZlavaDna.sk najviac 86.000 pízz, 40.000 steakov a viac ako 21.000 tatarákov, to je bilancia najúspešnejších ponúk z oblasti gastronómie. Po gastronómii majú Slováci najväčší záujem o služby z oblasti krásy, zdravia a cestovania o čom svedčí aj 66.000 predaných masáží, 26.000 ošetrení pleti a 30.000 vstupov do fitness. 200.830 je celkový počet nocí, ktoré sme strávili v ubytovacích zariadeniach s kupónom zo ZlavaDna.sk.

Zo Slovákov najviac nakupujú obyvatelia Bratislavského, Košického a Nitrianskeho kraja. Tretina všetkých zákazníkov má od 25 do 34 rokov a štvrtina zo všetkých má vysokoškolské vzdelanie. Väčšiu polovicu nakupujúcich tvoria ženy. Rekordy držia dvaja zákazníci, jeden s najvyšším počtom objednávok – 376 a druhý s najvyššou sumou nákupov – 5.874€.

Množstvo ďalších zaujímavých informácii zo života ZlavaDna.sk nájdete na stránke: www.zlavadna.sk/milion

Kontakt: Simona Cagalincová PR & Marketing manažér 0905 580 523 cagalincova@zlavadna.sk www.zlavadna.sk

lt jk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.