Pondelok, 27. január, 2020 | Meniny má Bohuš

.sk domény sa míňajú!

Spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Kvôli míňajúcim sa .sk doménam spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Surinam sa nachádza na severovýchode Južnej Ameriky medzi Guyanou a Francúzskou Guyanou. Ide o bývalú holandskú kolóniu (Holanďania ju získali výmenou za dnešný New York), ktorá v roku 1975 získala nezávislosť. V roku 1991 bola organizáciou Internet Assigned Numbers Authority (IANA) tejto krajine pridelená doména .sr.

Spoločnosť WEBGLOBE vám ako jedna z mála registrátorov na Slovensku prináša možnosť registrovať túto doménu. Registrácia .sr domény nie je podmienená rezidentským subjektom ani inou nutnou požiadavkou zo strany centrálneho registrátora, ktorá v niektorých prípadoch môže spôsobovať pri registráciách nepríjemnosti. .sr doména má pre nás Slovákov symbolický význam, môže byť napríklad ekvivalentom obsadenej .sk domény.

Objadnajte si .sr doménu, alebo si vyberte z mnohých ďalších, priamo cez objednávkový formulár na webglobe.sk!

Prečo stále veríme v talizmany?

Ľudia pri sebe odpradávna nosili ochranné amulety a talizmany. A nie je to inak ani dnes. Nebojte sa ich.

Zima v koži atopika: aká je vhodná starostlivosť o pokožku?

Čo si predstavíte, keď počujete slovo zima? Pletené šály, radovánky na zasneženom svahu, ale aj suchá a popraskaná pokožka.

Dell offers multifaceted careers

Why internship is a good career start?