Nedeľa, 8. december, 2019 | Meniny má Marína

.sk domény sa míňajú!

Spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Kvôli míňajúcim sa .sk doménam spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Surinam sa nachádza na severovýchode Južnej Ameriky medzi Guyanou a Francúzskou Guyanou. Ide o bývalú holandskú kolóniu (Holanďania ju získali výmenou za dnešný New York), ktorá v roku 1975 získala nezávislosť. V roku 1991 bola organizáciou Internet Assigned Numbers Authority (IANA) tejto krajine pridelená doména .sr.

Spoločnosť WEBGLOBE vám ako jedna z mála registrátorov na Slovensku prináša možnosť registrovať túto doménu. Registrácia .sr domény nie je podmienená rezidentským subjektom ani inou nutnou požiadavkou zo strany centrálneho registrátora, ktorá v niektorých prípadoch môže spôsobovať pri registráciách nepríjemnosti. .sr doména má pre nás Slovákov symbolický význam, môže byť napríklad ekvivalentom obsadenej .sk domény.

Objadnajte si .sr doménu, alebo si vyberte z mnohých ďalších, priamo cez objednávkový formulár na webglobe.sk!

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.