Štvrtok, 23. máj , 2019

.sk domény sa míňajú!

Spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Kvôli míňajúcim sa .sk doménam spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Surinam sa nachádza na severovýchode Južnej Ameriky medzi Guyanou a Francúzskou Guyanou. Ide o bývalú holandskú kolóniu (Holanďania ju získali výmenou za dnešný New York), ktorá v roku 1975 získala nezávislosť. V roku 1991 bola organizáciou Internet Assigned Numbers Authority (IANA) tejto krajine pridelená doména .sr.

Spoločnosť WEBGLOBE vám ako jedna z mála registrátorov na Slovensku prináša možnosť registrovať túto doménu. Registrácia .sr domény nie je podmienená rezidentským subjektom ani inou nutnou požiadavkou zo strany centrálneho registrátora, ktorá v niektorých prípadoch môže spôsobovať pri registráciách nepríjemnosti. .sr doména má pre nás Slovákov symbolický význam, môže byť napríklad ekvivalentom obsadenej .sk domény.

Objadnajte si .sr doménu, alebo si vyberte z mnohých ďalších, priamo cez objednávkový formulár na webglobe.sk!

O2: Záujemcov o eKasu vybavujeme flexibilne

Kto si nenechá zmenu na poslednú chvíľu, termín stihne.

VIDEOrecenze autokamery MiVue C380 Dual - hodnotí youtuber DIY!

Duální značková autokamerka Mio MiVue C380 se zadní kamerkou v nezávislém testu youtubera DIY G.! Jak hodnotí natáčení a funkce?

Autokamera Mio MiVue C380Dual v testu DIY youtubera!