Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

.sk domény sa míňajú!

Spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Kvôli míňajúcim sa .sk doménam spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. zaradila do svojho portfólia registračných služieb novú ccTLD (country code top-level domain), doménu krajiny Surinam - .sr.

Surinam sa nachádza na severovýchode Južnej Ameriky medzi Guyanou a Francúzskou Guyanou. Ide o bývalú holandskú kolóniu (Holanďania ju získali výmenou za dnešný New York), ktorá v roku 1975 získala nezávislosť. V roku 1991 bola organizáciou Internet Assigned Numbers Authority (IANA) tejto krajine pridelená doména .sr.

Spoločnosť WEBGLOBE vám ako jedna z mála registrátorov na Slovensku prináša možnosť registrovať túto doménu. Registrácia .sr domény nie je podmienená rezidentským subjektom ani inou nutnou požiadavkou zo strany centrálneho registrátora, ktorá v niektorých prípadoch môže spôsobovať pri registráciách nepríjemnosti. .sr doména má pre nás Slovákov symbolický význam, môže byť napríklad ekvivalentom obsadenej .sk domény.

Objadnajte si .sr doménu, alebo si vyberte z mnohých ďalších, priamo cez objednávkový formulár na webglobe.sk!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Changes to the System of Remedies under the Amendment to the PPL

Everybody Wants to Change the Procurement Law.

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.