Unilever predstavuje nový produkt – Heru maslovú

Bratislava 26. septembra (TASR-OTS) - Spoločnosť Unilever Slovensko prináša túto jeseň novinku a rozširuje tak svoje portfólio o nový typ margarínu. Pečenie bude ešte jednoduchšie a chutnejšie.

Na slovenskom trhu ste doteraz mohli pod značkou Hera nájsť len jeden produkt. Margarín vhodný na pečenie koláčov či korpusov. Unilever Slovensko vyvinul nový produkt pod názvom Hera maslová, hodiaci sa nielen na pečenie koláčov, ale aj do plniek a krémov.

“Maslová príchuť je medzi profesionálnymi i domácimi pekármi najobľúbenejšia. Klasická Hera sa nepoužíva na prípravu krémov, a preto sme sa rozhodli vytvoriť jedinečný margarín na pečenie s príchuťou masla, vhodný aj do rôznych plniek,” hovorí Renáta Uhrínová, zástupkyňa spoločnosti Unilever Slovensko.

Hera je silný brand s dlhodobou 85-ročnou tradíciou a imidžom experta na pečenie. Na základe pozitívnej skúsenosti a tradícií predstavujeme novú Heru maslovú, ktorá je kombináciou kvalitného rastlinného oleja a maslovej príchute. Vďaka tomu je výborná do koláčov a krémov, ľahko sa zapracováva do cesta, drží tvar cesta a prináša vynikajúcu chuť. Vo všetkých obchodných reťazcoch ju nájdete v priebehu najbližších dní.

Vyskúšali sme Heru maslovú za vás. Šéfkuchár Marek Petrán pripravil recepty, ktoré dajú nový rozmer vášmu pečeniu. Upečte si spolu s ním lahodnú krémovú tortu, ktorej špeciálny recept prinášame práve s jej uvedením na trh. "Hera maslová je alternatívou ku klasickému maslu. Krém krásne vytuhne a jej chuť je naozaj porovnateľná s maslom," hovorí o svojej skúsenosti šéfkuchár Marek Petrán.

Spoločnosť Unilever Slovensko chce uvedením produktu Hera maslová osloviť a získať spotrebiteľov masla. V budúcnosti plánuje komunikovať produkt prostredníctvom nadlinkovej a podklinkovej kampane, a tým podporiť predaj produktu na slovenskom trhu.

Pečenie je radosť, Hera je pečenie!

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.