Unilever predstavuje nový produkt – Heru maslovú

Bratislava 26. septembra (TASR-OTS) - Spoločnosť Unilever Slovensko prináša túto jeseň novinku a rozširuje tak svoje portfólio o nový typ margarínu. Pečenie bude ešte jednoduchšie a chutnejšie.

Na slovenskom trhu ste doteraz mohli pod značkou Hera nájsť len jeden produkt. Margarín vhodný na pečenie koláčov či korpusov. Unilever Slovensko vyvinul nový produkt pod názvom Hera maslová, hodiaci sa nielen na pečenie koláčov, ale aj do plniek a krémov.

“Maslová príchuť je medzi profesionálnymi i domácimi pekármi najobľúbenejšia. Klasická Hera sa nepoužíva na prípravu krémov, a preto sme sa rozhodli vytvoriť jedinečný margarín na pečenie s príchuťou masla, vhodný aj do rôznych plniek,” hovorí Renáta Uhrínová, zástupkyňa spoločnosti Unilever Slovensko.

Hera je silný brand s dlhodobou 85-ročnou tradíciou a imidžom experta na pečenie. Na základe pozitívnej skúsenosti a tradícií predstavujeme novú Heru maslovú, ktorá je kombináciou kvalitného rastlinného oleja a maslovej príchute. Vďaka tomu je výborná do koláčov a krémov, ľahko sa zapracováva do cesta, drží tvar cesta a prináša vynikajúcu chuť. Vo všetkých obchodných reťazcoch ju nájdete v priebehu najbližších dní.

Vyskúšali sme Heru maslovú za vás. Šéfkuchár Marek Petrán pripravil recepty, ktoré dajú nový rozmer vášmu pečeniu. Upečte si spolu s ním lahodnú krémovú tortu, ktorej špeciálny recept prinášame práve s jej uvedením na trh. "Hera maslová je alternatívou ku klasickému maslu. Krém krásne vytuhne a jej chuť je naozaj porovnateľná s maslom," hovorí o svojej skúsenosti šéfkuchár Marek Petrán.

Spoločnosť Unilever Slovensko chce uvedením produktu Hera maslová osloviť a získať spotrebiteľov masla. V budúcnosti plánuje komunikovať produkt prostredníctvom nadlinkovej a podklinkovej kampane, a tým podporiť predaj produktu na slovenskom trhu.

Pečenie je radosť, Hera je pečenie!

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.