OPTIVA – ekologická farba pre alergikov

Rodinku farieb Optiva tvoria vodouriediteľné akrylátové farby pre dekoratívne natieranie vnútorných stien a stropov v kanceláriách, verejných priestoroch...

nepomenovaný-r699.jpg

Rodinku farieb Optiva tvoria vodouriediteľné  akrylátové farby pre dekoratívne natieranie  vnútorných stien a stropov v kanceláriách, verejných priestoroch, v školských a  zdravotných zariadeniach (nemocnice, školy, škôlky), pracoviská  vo výrobe a tiež v potravinárskom priemysle, bez priameho kontaktu s potravinami. Sú vhodné na natieranie sadrových dosiek, cementovo - vápenných omietok, betónových substrátov a taktiež na renováciu starých náterov. Vytvárajú pekný, vodou umývateľný efekt. Rad obsahuje 4 farby, ktoré sa líšia stupňom lesku:

Optiva Super Matt (3) – úplne matná                Optiva Matt (5) – matná

1-r456.jpg                 2-r523.jpg

Optiva Satin (7) – so satinovým leskom        Optiva Semi Matt (20) – polomatná

3-r772.jpg             4-r202.jpg

Celá rada Optiva bola ocenená aj spotrebiteľmi. V roku 2011 získala ocenenie v kategórii "Najlepší nový produkt roku 2010" V Poľsku. Hodnotenie získala na základe svojho dobrého mena, kvality a objemu predaja produktov. Okrem toho získala ocenenie za dizajn balenia.

Farby Optiva nie sú pekné len na pohľad, ale skrývajú v sebe ekologickú a antialergickú receptúru a je možné ich tónovať do nespočetného množstva odtieňov. Tieto farby prešli špeciálnym testovaním. Robila ho alergologická spoločnosť, ktorá skúmala produkty a látky klasifikované ako senzibilizujúce. Výsledkom výskumu bolo, že sa tieto farby môžu pre alergikov odporúčať. Alergici tak dostávajú záruku kvality a bezpečnosti. Farby sú označené symbolom PTA.

logo-r638.jpg

Viac informácií na http://www.tikkurila.sk/dekorativne_farby/produkty/produkty_pre_interier

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.