OPTIVA – ekologická farba pre alergikov

Rodinku farieb Optiva tvoria vodouriediteľné akrylátové farby pre dekoratívne natieranie vnútorných stien a stropov v kanceláriách, verejných priestoroch...

nepomenovaný-r699.jpg

Rodinku farieb Optiva tvoria vodouriediteľné  akrylátové farby pre dekoratívne natieranie  vnútorných stien a stropov v kanceláriách, verejných priestoroch, v školských a  zdravotných zariadeniach (nemocnice, školy, škôlky), pracoviská  vo výrobe a tiež v potravinárskom priemysle, bez priameho kontaktu s potravinami. Sú vhodné na natieranie sadrových dosiek, cementovo - vápenných omietok, betónových substrátov a taktiež na renováciu starých náterov. Vytvárajú pekný, vodou umývateľný efekt. Rad obsahuje 4 farby, ktoré sa líšia stupňom lesku:

Optiva Super Matt (3) – úplne matná                Optiva Matt (5) – matná

1-r456.jpg                 2-r523.jpg

Optiva Satin (7) – so satinovým leskom        Optiva Semi Matt (20) – polomatná

3-r772.jpg             4-r202.jpg

Celá rada Optiva bola ocenená aj spotrebiteľmi. V roku 2011 získala ocenenie v kategórii "Najlepší nový produkt roku 2010" V Poľsku. Hodnotenie získala na základe svojho dobrého mena, kvality a objemu predaja produktov. Okrem toho získala ocenenie za dizajn balenia.

Farby Optiva nie sú pekné len na pohľad, ale skrývajú v sebe ekologickú a antialergickú receptúru a je možné ich tónovať do nespočetného množstva odtieňov. Tieto farby prešli špeciálnym testovaním. Robila ho alergologická spoločnosť, ktorá skúmala produkty a látky klasifikované ako senzibilizujúce. Výsledkom výskumu bolo, že sa tieto farby môžu pre alergikov odporúčať. Alergici tak dostávajú záruku kvality a bezpečnosti. Farby sú označené symbolom PTA.

logo-r638.jpg

Viac informácií na http://www.tikkurila.sk/dekorativne_farby/produkty/produkty_pre_interier

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.