OPTIVA – ekologická farba pre alergikov

Rodinku farieb Optiva tvoria vodouriediteľné akrylátové farby pre dekoratívne natieranie vnútorných stien a stropov v kanceláriách, verejných priestoroch...

nepomenovaný-r699.jpg

Rodinku farieb Optiva tvoria vodouriediteľné  akrylátové farby pre dekoratívne natieranie  vnútorných stien a stropov v kanceláriách, verejných priestoroch, v školských a  zdravotných zariadeniach (nemocnice, školy, škôlky), pracoviská  vo výrobe a tiež v potravinárskom priemysle, bez priameho kontaktu s potravinami. Sú vhodné na natieranie sadrových dosiek, cementovo - vápenných omietok, betónových substrátov a taktiež na renováciu starých náterov. Vytvárajú pekný, vodou umývateľný efekt. Rad obsahuje 4 farby, ktoré sa líšia stupňom lesku:

Optiva Super Matt (3) – úplne matná                Optiva Matt (5) – matná

1-r456.jpg                 2-r523.jpg

Optiva Satin (7) – so satinovým leskom        Optiva Semi Matt (20) – polomatná

3-r772.jpg             4-r202.jpg

Celá rada Optiva bola ocenená aj spotrebiteľmi. V roku 2011 získala ocenenie v kategórii "Najlepší nový produkt roku 2010" V Poľsku. Hodnotenie získala na základe svojho dobrého mena, kvality a objemu predaja produktov. Okrem toho získala ocenenie za dizajn balenia.

Farby Optiva nie sú pekné len na pohľad, ale skrývajú v sebe ekologickú a antialergickú receptúru a je možné ich tónovať do nespočetného množstva odtieňov. Tieto farby prešli špeciálnym testovaním. Robila ho alergologická spoločnosť, ktorá skúmala produkty a látky klasifikované ako senzibilizujúce. Výsledkom výskumu bolo, že sa tieto farby môžu pre alergikov odporúčať. Alergici tak dostávajú záruku kvality a bezpečnosti. Farby sú označené symbolom PTA.

logo-r638.jpg

Viac informácií na http://www.tikkurila.sk/dekorativne_farby/produkty/produkty_pre_interier

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.