Platenie na pošte nahrádza Smart platba

Poznáte to. Takmer všade, kam sa dnes pohneme, vyťahujeme peňaženku a „cvakáme“ – za parkovacie miesto, benzín, potraviny či bežné potreby do domácnosti, oblečenie, ako aj za spotrebované energie.

Poznáte to. Takmer všade, kam sa dnes pohneme, vyťahujeme peňaženku a „cvakáme“ – za parkovacie miesto, benzín, potraviny či bežné potreby do domácnosti, oblečenie, ako aj za spotrebované energie alebo poštové poukážky, ktoré nám prinesú deti zo školy. Na tom sa už asi nikdy nič nezmení. Mení sa však spôsob, akým svoje každodenné výdavky uhrádzame.
Platenie v hotovosti čoraz viac vytláčajú modernejšie spôsoby platieb, akými sú debetné či kreditné karty, alebo mobilné aplikácie bánk. Tie umožňujú veľmi jednoducho, pohodlne a bezpečne zaplatiť napr. účet za telefón alebo faktúru za objednaný tovar. Trend zjednodušovania každodenného kontaktu človeka s financiami udáva ČSOB – vďaka aplikácii ČSOB SmartBanking.

Iba odfotíte kód a máte po starostiach

Nový spôsob úhrady platieb - Smart platba - je založený na jednoduchom princípe. Po odfotení čiarového kódu, uvedeného napr. na poštovej poukážke, už len potvrdíte realizovanú platbu a účet je zaplatený – rýchle, komfortné a najmä bezpečné riešenie. Vyhnete sa tak prepisovaniu údajov alebo prípadnému preklepu v čísle účtu a zároveň ušetríte svoj čas.

Stačí vám len Smart účet

Využívanie služby Smart platba, podobne ako aj ďalších užitočných (nielen) platobných funkcií v rámci aplikácie ČSOB SmartBanking, je prepojené so Smart účtom, t.j., s jedným z balíkov služieb ČSOB Pohoda alebo ČSOB Extra Pohoda. Tieto účty môžete po splnení jednoduchých podmienok využívať i bez poplatku. Ku zvolenému účtu máte k dispozícii aplikáciu ČSOB SmartBanking, ktorú je možné stiahnuť si a využívať rovnako bezplatne.

Viac informácií o Smart účte a jednoduchšom spôsobe úhrady platieb získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csobsmartbanking.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu