Požiadal vás už niekto o vaše peniaze? Poďakujte sa mu za to!

Aj najlepšie kampane a projekty v oblasti získavania zdrojov pre verejnoprospešné organizácie si zaslúžia svoje ocenenie.

Aj najlepšie kampane a projekty v oblasti získavania zdrojov pre verejnoprospešné organizácie si zaslúžia svoje ocenenie.

Koľkokrát vás už niekto požiadal o vaše peniaze na dobrú vec? Na pomoc chorým deťom, po povodniach či boj proti hladu. A vy ste s uspokojujúcim pocitom radi prispeli ľuďom v núdzi.

Úspešné získavanie zdrojov – fundraising – pre mimovládne a verejnoprospešné organizácie si vyžaduje dobrý nápad a oslovenie darcov, dôveryhodnú značku či profesionálne prevedenie. Výsledkom je spokojný darca a zdroje na napĺňanie zmysluplného poslania.

Tento rok má široká verejnosť po prvýkrát možnosť oceniť najlepší fundraisingový projekt, iniciatívu či kampaň. Slovenské centrum fundraisingu v spolupráci s Českým centrom fundraisingu sa rozhodli vyhlásiť Ocenenie pre najlepší fundraisingový projekt 2012 v neziskových a verejnoprospešných organizáciách na Slovensku a v Česku.

Zámerom je podporiť fundraisingovú komunitu a rozvoj profesionálneho fundraisingu u nás. Do predkladania nominácií sa môže zapojiť takmer každý – či už ste profesionálny fundraiser, akákoľvek nezisková organizácia alebo jej partner, darca alebo obdarovaný.

Nominovaný projekt musí byť realizovaný na Slovensku alebo v Česku v rokoch 2010-2012 výlučne na pomoc neziskovým organizáciám, musí budovať priestor pre opakujúci sa zdroj financovania a tým prispievať k dlhodobej udržateľnosti. Zároveň je inovatívny, efektívny a riadi sa princípmi etického fundraisingu.

Nominácie je možné posielať do 5. októbra 2012.

Ďalšie informácie o podmienkach nájdete tu: http://fundraising.sk/konferencie/3-sk-cz-konferencia/ocenenie

Ocenenie pre najlepší fundraisingový projekt 2012 sa udeľuje pri príležitosti 3. slovensko-českej konferencie o fundraisingu, ktorá sa pod názvom Investície do fundraisingu – za málo peňazí málo muziky? koná 10.-12. októbra 2012 v Bratislave.

logo_konferencie-r545.jpg

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.