Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Príďte si pre svoju kartu výhod, len za 1 Euro

Zľavy v obchodoch a asistenčné služby v jednej Karte prináša Východoslovenská energetika (VSE). Ročne vám ušetrí stovky eur

Zľavy v obchodoch a asistenčné služby v jednej Karte prináša Východoslovenská energetika (VSE). Ročne vám ušetrí stovky eur

VSE pre vás, nových i verných zákazníkov, pripravila Kartu výhod. Od 1. októbra 2012 máte teda možnosť využívať zľavy v obchodoch a asistenčné služby pre domácnosti. Všetko už od jedného eura mesačne. Rovnaká ponuka čaká aj na odberateľov plynu - zákazníkov sesterskej spoločnosti RWE Gas Slovensko.

S Kartou výhod VSE získate

• Zľavy 5 - 30 % na viac ako 9 000 obchodných miestach v celej Slovenskej a Českej republike označených logom Sphere card. Môžete nakúpiť oblečenie a obuv, výhodne zoženiete kozmetiku i knihy, dokonca si môžete so zľavou prezuť pneumatiky na svojom aute.
  • Praktické asistenčné služby elektrikára, plynára, kúrenára, zámočníka, sklenára, inštalatéra.
  • A navyše množstvo špeciálnych akcií exkluzívne pre držiteľov Karty výhod VSE. Napríklad 50 % zľavu na predstavenie v Štátnom divadle Košice, alebo si za výnimočne nízke ceny užiť relax na celý deň v Aquacity Poprad.

Kde dostanete svoju Kartu

Pre svoju Kartu výhod si príďte osobne na ktorékoľvek z 9 kontaktných miest spoločnosti. Informovať sa môžete telefonicky na Linke VSE 0850 123 333 alebo na info@vse.sk.Presný popis rozsahu asistenčných služieb, aktuálny zoznam všetkých poskytovateľov výhod a podmienky využívania Karty výhod VSE nájdete aj na www.vse.sk

ruky_biely_back600x400-2-r163.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line