Príďte si pre svoju kartu výhod, len za 1 Euro

Zľavy v obchodoch a asistenčné služby v jednej Karte prináša Východoslovenská energetika (VSE). Ročne vám ušetrí stovky eur

Zľavy v obchodoch a asistenčné služby v jednej Karte prináša Východoslovenská energetika (VSE). Ročne vám ušetrí stovky eur

VSE pre vás, nových i verných zákazníkov, pripravila Kartu výhod. Od 1. októbra 2012 máte teda možnosť využívať zľavy v obchodoch a asistenčné služby pre domácnosti. Všetko už od jedného eura mesačne. Rovnaká ponuka čaká aj na odberateľov plynu - zákazníkov sesterskej spoločnosti RWE Gas Slovensko.

S Kartou výhod VSE získate

• Zľavy 5 - 30 % na viac ako 9 000 obchodných miestach v celej Slovenskej a Českej republike označených logom Sphere card. Môžete nakúpiť oblečenie a obuv, výhodne zoženiete kozmetiku i knihy, dokonca si môžete so zľavou prezuť pneumatiky na svojom aute.
  • Praktické asistenčné služby elektrikára, plynára, kúrenára, zámočníka, sklenára, inštalatéra.
  • A navyše množstvo špeciálnych akcií exkluzívne pre držiteľov Karty výhod VSE. Napríklad 50 % zľavu na predstavenie v Štátnom divadle Košice, alebo si za výnimočne nízke ceny užiť relax na celý deň v Aquacity Poprad.

Kde dostanete svoju Kartu

Pre svoju Kartu výhod si príďte osobne na ktorékoľvek z 9 kontaktných miest spoločnosti. Informovať sa môžete telefonicky na Linke VSE 0850 123 333 alebo na info@vse.sk.Presný popis rozsahu asistenčných služieb, aktuálny zoznam všetkých poskytovateľov výhod a podmienky využívania Karty výhod VSE nájdete aj na www.vse.sk

ruky_biely_back600x400-2-r163.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.