Piatok, 19. apríl , 2019

Elektro.sme.sk ešte výhodnejšie

Stránka elektro.sme.sk má pre vás zaujímavé novinky. V spolupráci s novým partnerom, najširším slovenským internetovým hypermarketom InterStore.sk, eshop výrazne rozšíril sortiment.

Teraz tak máte na elektro.sme.sk na výber z viac ako 75 tisíc produktov 526 značiek.

V ponuke nechýba biela technika, malé spotrebiče, notebooky, tablety, smart telefóny, audio a video technika. Navyše, čakajú vás aj ďalšie výhody. Pri nákupe nad 166 EUR máte dopravu tovaru úplne zdarma, k dispozícii je výhodný nákup na splátky, či možnosť bezplatného osobného odberu v Bratislave.

Okrem toho sú pre návštevníkov pripravené pravidelné exkluzívne akcie - nový prevádzkovateľ začína hneď prvou. Iba zákazníci elektro.sme.sk majú možnosť získať teraz spredu plnenú práčku Bosch WAE24465BY za najlepšiu cenu na slovenskom trhu – 365 EUR (pôvodne 399 EUR) a rovnako spredu plnenú práčku Siemens WS10O160BY rovnako za najlepšiu cenu na slovenskom trhu - len za 320 EUR (pôvodne 359 EUR). Akcia platí do vypredania zásob.

Novú práčku, notebook, televízor, DVD, kávovar, či digitálny fotoaparát si kúpite ešte výhodnejšie na elektro.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby elektro.sme.sk:

InterStore Group je prevádzkovateľom slovenského internetového hypermarketu s najširším sortimentom - InterStore.sk. InterStore Group okrem Slovenska pôsobí aj v ČR a Maďarsku. Už od roku 2006 pomáha plniť vaše nákupné túžby a želania. Ponúka bezpečný nákup (potvrdený certifikátom SAEC a certifikátom bezpečnosti SSL), spoľahlivý zákaznícky servis telefonicky, emailom i na online chate, štandardnú 2-ročnú záruku na zakúpený tovar, možnosť do siedmich dní vrátiť nepoškodený a nepoužitý tovar bez udania dôvodu, osobný odber na predajnom mieste zdarma (v Bratislave), dopravu tovaru kuriérom za výhodné ceny, pri nákupe nad 166 EUR dopravu ZDARMA, možnosť výhodného nákupu na splátky až do 6600 EUR a pre registrované firmy možnosť nákupu bez DPH.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.