Elektro.sme.sk ešte výhodnejšie

Stránka elektro.sme.sk má pre vás zaujímavé novinky. V spolupráci s novým partnerom, najširším slovenským internetovým hypermarketom InterStore.sk, eshop výrazne rozšíril sortiment.

Teraz tak máte na elektro.sme.sk na výber z viac ako 75 tisíc produktov 526 značiek.

V ponuke nechýba biela technika, malé spotrebiče, notebooky, tablety, smart telefóny, audio a video technika. Navyše, čakajú vás aj ďalšie výhody. Pri nákupe nad 166 EUR máte dopravu tovaru úplne zdarma, k dispozícii je výhodný nákup na splátky, či možnosť bezplatného osobného odberu v Bratislave.

Okrem toho sú pre návštevníkov pripravené pravidelné exkluzívne akcie - nový prevádzkovateľ začína hneď prvou. Iba zákazníci elektro.sme.sk majú možnosť získať teraz spredu plnenú práčku Bosch WAE24465BY za najlepšiu cenu na slovenskom trhu – 365 EUR (pôvodne 399 EUR) a rovnako spredu plnenú práčku Siemens WS10O160BY rovnako za najlepšiu cenu na slovenskom trhu - len za 320 EUR (pôvodne 359 EUR). Akcia platí do vypredania zásob.

Novú práčku, notebook, televízor, DVD, kávovar, či digitálny fotoaparát si kúpite ešte výhodnejšie na elektro.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby elektro.sme.sk:

InterStore Group je prevádzkovateľom slovenského internetového hypermarketu s najširším sortimentom - InterStore.sk. InterStore Group okrem Slovenska pôsobí aj v ČR a Maďarsku. Už od roku 2006 pomáha plniť vaše nákupné túžby a želania. Ponúka bezpečný nákup (potvrdený certifikátom SAEC a certifikátom bezpečnosti SSL), spoľahlivý zákaznícky servis telefonicky, emailom i na online chate, štandardnú 2-ročnú záruku na zakúpený tovar, možnosť do siedmich dní vrátiť nepoškodený a nepoužitý tovar bez udania dôvodu, osobný odber na predajnom mieste zdarma (v Bratislave), dopravu tovaru kuriérom za výhodné ceny, pri nákupe nad 166 EUR dopravu ZDARMA, možnosť výhodného nákupu na splátky až do 6600 EUR a pre registrované firmy možnosť nákupu bez DPH.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.