Pondelok, 20. máj , 2019

SEO články z dielne Unikum Solutions

Boj o prvé pozície vo vyhľadávačoch je kľúčová činnosť mnohých agentúr. Nie je tomu inak ani v prípade Unikum Solutions. Pracujeme na zlepšovaní pozícií v Googli či Sezname pre mnohých klientov.

Súboj nikdy nekončí

Veľmi známa skratka SEO v rozpísanej forme "search engine optimization", v preklade optimalizácie pre vyhľadávače obsahuje viacero činností. Základne môžeme optimalizáciu rozdeliť na 2 podstatné časti: optimalizácia samotného webu, jeho štruktúra, forma a obsah a na strane druhej je to postavenie samotnej stránky voči ostatným. Tým sa myslí jej dôležitosť, známosť ale aj návštevnosť.

Klientom pripravujeme taktiku na mieru

Aj v rámci optimalizácie pre vyhľadávače musíme pristupovať ku klientom individuálne. Môžeme to demonštrovať na konkrétnom príklade. Pre web Stavkovanie oslovujeme relevantné weby so športovou tématikou. Taktiež článkami prispievame na stránky s určitou váhou a kvalitným obsahom. Texty obsahuju vopred určené kľúčové slová, odkazujúce na web klienta.

Je to jedna z veľmi podstatných aktivít zlepšovania pozícií. Musíte sa o ňu starať pravidelne a zároveň nie umelo. Nám sa podarilo každému klientovi zvýšiť pozície v organickom vyhľadávaní na základné kľúčové slová o niekoľko desiatok pozícií, samozrejme, ak na to bol priestor. V budúcnosti sa budeme zaoberať udržaním týchto priečok a zlepšovaní pozícii menej zásadných, no stále dôležitých kľúčových slov z webov našich klientov.

Do finále McDonald´s Cupu postúpili mladí Vranovčania

Krajským kolom v Sabinove prešli suverénnym spôsobom. .

Atos poukázal na spotrebu mobilných aplikácií

Atos zoradil tridsiatku najpopulárnejších mobilných aplikácií sveta podľa spotreby energie.

Spotreba 30 populárnych aplikácií

Slovenskí právnici partnermi právnickej kancelárie CMS

Petra Čorba Stark a Michal Huťan sú od mája partnermi bratislavskej pobočky renomovanej medzinárodnej právnickej kancelárie CMS.