Piatok, 13. december, 2019 | Meniny má Lucia

SEO články z dielne Unikum Solutions

Boj o prvé pozície vo vyhľadávačoch je kľúčová činnosť mnohých agentúr. Nie je tomu inak ani v prípade Unikum Solutions. Pracujeme na zlepšovaní pozícií v Googli či Sezname pre mnohých klientov.

Súboj nikdy nekončí

Veľmi známa skratka SEO v rozpísanej forme "search engine optimization", v preklade optimalizácie pre vyhľadávače obsahuje viacero činností. Základne môžeme optimalizáciu rozdeliť na 2 podstatné časti: optimalizácia samotného webu, jeho štruktúra, forma a obsah a na strane druhej je to postavenie samotnej stránky voči ostatným. Tým sa myslí jej dôležitosť, známosť ale aj návštevnosť.

Klientom pripravujeme taktiku na mieru

Aj v rámci optimalizácie pre vyhľadávače musíme pristupovať ku klientom individuálne. Môžeme to demonštrovať na konkrétnom príklade. Pre web Stavkovanie oslovujeme relevantné weby so športovou tématikou. Taktiež článkami prispievame na stránky s určitou váhou a kvalitným obsahom. Texty obsahuju vopred určené kľúčové slová, odkazujúce na web klienta.

Je to jedna z veľmi podstatných aktivít zlepšovania pozícií. Musíte sa o ňu starať pravidelne a zároveň nie umelo. Nám sa podarilo každému klientovi zvýšiť pozície v organickom vyhľadávaní na základné kľúčové slová o niekoľko desiatok pozícií, samozrejme, ak na to bol priestor. V budúcnosti sa budeme zaoberať udržaním týchto priečok a zlepšovaní pozícii menej zásadných, no stále dôležitých kľúčových slov z webov našich klientov.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.

Slovenské Vianoce kedysi a dnes

Aké boli a aké sú Vianoce dnes.