Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Na poistenie auta s veľkou zľavou máte už iba tri dni

Podľa štatistík už polovica Slovákov aspoň raz v živote kvôli svojmu autu zmenila poisťovňu. Poradíme vám, kde nájdete poistku až s 30%-nou zľavou.

BRATISLAVA. Ak máte pocit, že poistka za vaše auto vám každým rokom rastie, nemali by ste si nechať ujsť aktuálnu akciu poisťovne Genertel. Počas nej môžete získať výraznú zľavu z poistky na auto. Akcia však končí už túto stredu 3. októbra.

Rozhoduje dátum na starej zmluve

Vo svojom internet bankingu alebo z ústrižkov o zaplatení si zistite výšku súčasného poistenia v starej poisťovni. Následne pohľadajte svoju starú zmluvu a pozrite sa, v akom čase ste zmluvu podpisovali. Dátum platnosti poistky nájdete aj na „bielej“ alebo „zelenej“ karte, ktoré vám poisťovňa posiela každý rok. Mali by ste ju mať v dokladoch od auta. Ak vám odteraz ostávajú aspoň 2 mesiace do tzv. výročného dňa, čo je deň podpisu starej zmluvy, stále máte šancu získať zľavu až do 30 % v poisťovni Genertel.

Koľko ušetríte

Predtým než uzatvoríte zmluvu v Generteli, zistite si cenu svojej novej poistky. Jej výšku si môžete vypočítať tu. Jednoduchý návod, ako ušetriť eurá a zrušiť starú zmluvu, nájdete na stránkach poisťovne Genertel. Pre viac informácii o akcii kliknite sem.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.