Na poistenie auta s veľkou zľavou máte už iba tri dni

Podľa štatistík už polovica Slovákov aspoň raz v živote kvôli svojmu autu zmenila poisťovňu. Poradíme vám, kde nájdete poistku až s 30%-nou zľavou.

BRATISLAVA. Ak máte pocit, že poistka za vaše auto vám každým rokom rastie, nemali by ste si nechať ujsť aktuálnu akciu poisťovne Genertel. Počas nej môžete získať výraznú zľavu z poistky na auto. Akcia však končí už túto stredu 3. októbra.

Rozhoduje dátum na starej zmluve

Vo svojom internet bankingu alebo z ústrižkov o zaplatení si zistite výšku súčasného poistenia v starej poisťovni. Následne pohľadajte svoju starú zmluvu a pozrite sa, v akom čase ste zmluvu podpisovali. Dátum platnosti poistky nájdete aj na „bielej“ alebo „zelenej“ karte, ktoré vám poisťovňa posiela každý rok. Mali by ste ju mať v dokladoch od auta. Ak vám odteraz ostávajú aspoň 2 mesiace do tzv. výročného dňa, čo je deň podpisu starej zmluvy, stále máte šancu získať zľavu až do 30 % v poisťovni Genertel.

Koľko ušetríte

Predtým než uzatvoríte zmluvu v Generteli, zistite si cenu svojej novej poistky. Jej výšku si môžete vypočítať tu. Jednoduchý návod, ako ušetriť eurá a zrušiť starú zmluvu, nájdete na stránkach poisťovne Genertel. Pre viac informácii o akcii kliknite sem.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.