Združená dodávka plynu a elektriny je dobrá správa

O dôvere a spoľahlivosti v podnikaní hovorí generálny riaditeľ HTP Slovakia, Robert Stubenberger.

O dôvere a spoľahlivosti v podnikaní hovorí generálny riaditeľ HTP Slovakia, Robert Stubenberger.

Počiatky vašej spoločnosti siahajú do prvej polovice 90-tych rokov. Ako ste začínali, kým sa vám podarilo presadiť na Slovensku? Čo všetko ste museli prekonať, aby ste sa stali relevantným hráčom na trhu?

V období, kedy sme začínali bolo priam nevyhnutné vybudovať si vlastné know-how. Kto rýchlo zareagoval na meniaci sa trh, získal výhodu. My sme to dokázali a vďaka tomu sme dnes jedným z popredných dodávateľov plastových dielov do automobilového priemyslu na našom území.

Ako by ste charakterizovali vašu výrobu? Čím je váš biznis špecifický a akú pridanú hodnotu prináša Vašim zákazníkom?

Po získaní 3D dát dokážeme vyvinúť a vyrobiť potrebné formy, zabezpečiť produkciu, lakovanie, montáž a následne sériovo dodávať diely do automobilového priemyslu. Zákazníci oceňujú našu komplexnosť a schopnosti dodržiavať všetky normy a predpisy pre automobilový priemysel. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou.

Aj napriek mnohým ponukám zo strany iných dodávateľov v posledných rokoch ste zostali verný ZSE Energia. Prečo je pre vás toto partnerstvo dôležité?

Zákazník od nás požaduje kvalitu, rýchlosť, dobré ceny a spoľahlivosť. ZSE Energia nám tieto ciele doteraz pomáhala napĺňať.

Od jesene minulého roka prišla ZSE Energia na trh s novou komoditou - plynom. Myslíte si, že by združená dodávka elektriny a plynu bola pre vašu firmu a vôbec podobné výrobné prevádzky ako je tá vaša, zaujímavá?

Naša dnešná spotreba plynu tvorí v porovnaní s obratom iba nepatrné percento. Každopádne vnímame možnosť odberu plynu aj elektriny od jedného dodávateľa ako pozitívnu správu.

Ako ste spokojný s klientskymi službami a servisom, ktoré poskytuje ZSE Energia? Čo funguje a čo by ste navrhovali zlepšiť?

To, čo od nás požaduje zákazník, rovnako očakávame my od našich dodávateľov. Iba takouto rovnováhou dokážeme úspešne dosahovať ciele. ZSE Energia svojimi službami a spoľahlivosťou dokáže napĺňať naše očakávania. Nedostatky sa vyskytnú všade, no v tomto prípade sú zanedbateľné.

www.zse-energia.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.