Plyn a elektrina od jedného dodávateľa je pozitívna správa

Plyn a elektrina od jedného dodávateľa je pozitívna správa O dôvere a spoľahlivosti v podnikaní hovorí generálny riaditeľ HTP Slovakia, Robert Stubenberger. Bratislava 3. októbra ...

Plyn a elektrina od jedného dodávateľa je pozitívna správa

O dôvere a spoľahlivosti v podnikaní hovorí generálny riaditeľ HTP Slovakia, Robert Stubenberger.

Bratislava 3. októbra (TASR-OTS) - Počiatky vašej spoločnosti siahajú do prvej polovice 90-tych rokov. Ako ste začínali, kým sa vám podarilo presadiť na Slovensku? Čo všetko ste museli prekonať, aby ste sa stali relevantným hráčom na trhu? V období, kedy sme začínali, bolo priam nevyhnutné vybudovať si vlastné know-how. Kto rýchlo zareagoval na meniaci sa trh, získal výhodu. My sme to dokázali a vďaka tomu sme dnes jedným z popredných dodávateľov plastových dielov do automobilového priemyslu na našom území.

Ako by ste charakterizovali vašu výrobu? Čím je váš biznis špecifický a akú pridanú hodnotu prináša Vašim zákazníkom?
Po získaní 3D dát dokážeme vyvinúť a vyrobiť potrebné formy, zabezpečiť produkciu, lakovanie, montáž a následne sériovo dodávať diely do automobilového priemyslu. Zákazníci oceňujú našu komplexnosť a schopnosti dodržiavať všetky normy a predpisy pre automobilový priemysel. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou.

Aj napriek mnohým ponukám zo strany iných dodávateľov v posledných rokoch ste zostali verný ZSE Energia. Prečo je pre vás toto partnerstvo dôležité?
Zákazník od nás požaduje kvalitu, rýchlosť, dobré ceny a spoľahlivosť. ZSE Energia nám tieto ciele doteraz pomáhala napĺňať.

Od jesene minulého roka prišla ZSE Energia na trh s novou komoditou - plynom. Myslíte si, že by združená dodávka elektriny a plynu bola pre vašu firmu a vôbec podobné výrobné prevádzky ako je tá vaša, zaujímavá?
Naša dnešná spotreba plynu tvorí v porovnaní s obratom iba nepatrné percento. Každopádne vnímame možnosť odberu plynu aj elektriny od jedného dodávateľa ako pozitívnu správu.

Ako ste spokojný s klientskymi službami a servisom, ktoré poskytuje ZSE Energia?
Čo funguje a čo by ste navrhovali zlepšiť? To, čo od nás požaduje zákazník, rovnako očakávame my od našich dodávateľov. Iba takouto rovnováhou dokážeme úspešne dosahovať ciele. ZSE Energia svojimi službami a spoľahlivosťou dokáže napĺňať naše očakávania. Nedostatky sa vyskytnú všade, no v tomto prípade sú zanedbateľné.
www.zse-energia.sk

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.