Smart platba – nový spôsob platenia účtov

Mať účet v banke je dnes samozrejmosťou. Teda aspoň pre tých, ktorí si svoj život už nedokážu predstaviť bez využívania bankomatu, internet bankingu či platobnej karty.

Mať účet v banke je dnes samozrejmosťou. Teda aspoň pre tých, ktorí si svoj život už nedokážu predstaviť bez využívania bankomatu, internet bankingu či platobnej karty, ktorou bezhotovostne zaplatia za nákup v obchode. O to viac, ak im banka umožňuje využívať účet so všetkými službami bezplatne.

Vedenie bežného účtu bez mesačného poplatku nie je výnimkou ani v ČSOB. Takýmto spôsobom odmeňuje klientov, ktorí sú aktívni na svojom účte. Napr. pri Smart účte ČSOB Pohoda stačí, ak splnia jednoduché podmienky súvisiace s bežným využívaním účtu – napr. zasielanie príjmu na účet, zriadenie trvalého príkazu či súhlasu s inkasom. Smart účet vhodne dopĺňa i aplikácia banky pre smartfóny ČSOB SmartBanking. (Nielen) klientom banky v rámci nej poskytuje niekoľko užitočných funkcií, vrátane vyhľadávania najbližšieho bankomatu, realizácie platobných príkazov či zobrazovania zostatku na účte. Stiahnutie aplikácie je bezplatné.

Platenie na pošte minulosťou

Jednou z funkcií aplikácie ČSOB SmartBanking je i služba Smart platba, ktorá postupne nahrádza platenie účtov v hotovosti na pošte. Princíp Smart platby je veľmi jednoduchý – po odfotení čiarového alebo QR kódu na poštovej poukážke či faktúre už len potvrdíte realizovanú platbu a účet je zaplatený. Ide o rýchly a najmä bezpečný spôsob platenia prostredníctvom smartfónu, ktorý šetrí váš čas a zároveň eliminuje prípadné omyly pri prepisovaní údajov, čísiel účtov a následne chybne zrealizované transakcie.

Viac informácií o Smart účte a využívania jednoduchšieho spôsobu úhrady platieb (smart platba) získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, na www.csobsmartbanking.sk alebo na www.csob.sk.

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.