Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Smart platba – nový spôsob platenia účtov

Mať účet v banke je dnes samozrejmosťou. Teda aspoň pre tých, ktorí si svoj život už nedokážu predstaviť bez využívania bankomatu, internet bankingu či platobnej karty.

Mať účet v banke je dnes samozrejmosťou. Teda aspoň pre tých, ktorí si svoj život už nedokážu predstaviť bez využívania bankomatu, internet bankingu či platobnej karty, ktorou bezhotovostne zaplatia za nákup v obchode. O to viac, ak im banka umožňuje využívať účet so všetkými službami bezplatne.

Vedenie bežného účtu bez mesačného poplatku nie je výnimkou ani v ČSOB. Takýmto spôsobom odmeňuje klientov, ktorí sú aktívni na svojom účte. Napr. pri Smart účte ČSOB Pohoda stačí, ak splnia jednoduché podmienky súvisiace s bežným využívaním účtu – napr. zasielanie príjmu na účet, zriadenie trvalého príkazu či súhlasu s inkasom. Smart účet vhodne dopĺňa i aplikácia banky pre smartfóny ČSOB SmartBanking. (Nielen) klientom banky v rámci nej poskytuje niekoľko užitočných funkcií, vrátane vyhľadávania najbližšieho bankomatu, realizácie platobných príkazov či zobrazovania zostatku na účte. Stiahnutie aplikácie je bezplatné.

Platenie na pošte minulosťou

Jednou z funkcií aplikácie ČSOB SmartBanking je i služba Smart platba, ktorá postupne nahrádza platenie účtov v hotovosti na pošte. Princíp Smart platby je veľmi jednoduchý – po odfotení čiarového alebo QR kódu na poštovej poukážke či faktúre už len potvrdíte realizovanú platbu a účet je zaplatený. Ide o rýchly a najmä bezpečný spôsob platenia prostredníctvom smartfónu, ktorý šetrí váš čas a zároveň eliminuje prípadné omyly pri prepisovaní údajov, čísiel účtov a následne chybne zrealizované transakcie.

Viac informácií o Smart účte a využívania jednoduchšieho spôsobu úhrady platieb (smart platba) získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, na www.csobsmartbanking.sk alebo na www.csob.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.