Smart platba – nový spôsob platenia účtov

Mať účet v banke je dnes samozrejmosťou. Teda aspoň pre tých, ktorí si svoj život už nedokážu predstaviť bez využívania bankomatu, internet bankingu či platobnej karty.

Mať účet v banke je dnes samozrejmosťou. Teda aspoň pre tých, ktorí si svoj život už nedokážu predstaviť bez využívania bankomatu, internet bankingu či platobnej karty, ktorou bezhotovostne zaplatia za nákup v obchode. O to viac, ak im banka umožňuje využívať účet so všetkými službami bezplatne.

Vedenie bežného účtu bez mesačného poplatku nie je výnimkou ani v ČSOB. Takýmto spôsobom odmeňuje klientov, ktorí sú aktívni na svojom účte. Napr. pri Smart účte ČSOB Pohoda stačí, ak splnia jednoduché podmienky súvisiace s bežným využívaním účtu – napr. zasielanie príjmu na účet, zriadenie trvalého príkazu či súhlasu s inkasom. Smart účet vhodne dopĺňa i aplikácia banky pre smartfóny ČSOB SmartBanking. (Nielen) klientom banky v rámci nej poskytuje niekoľko užitočných funkcií, vrátane vyhľadávania najbližšieho bankomatu, realizácie platobných príkazov či zobrazovania zostatku na účte. Stiahnutie aplikácie je bezplatné.

Platenie na pošte minulosťou

Jednou z funkcií aplikácie ČSOB SmartBanking je i služba Smart platba, ktorá postupne nahrádza platenie účtov v hotovosti na pošte. Princíp Smart platby je veľmi jednoduchý – po odfotení čiarového alebo QR kódu na poštovej poukážke či faktúre už len potvrdíte realizovanú platbu a účet je zaplatený. Ide o rýchly a najmä bezpečný spôsob platenia prostredníctvom smartfónu, ktorý šetrí váš čas a zároveň eliminuje prípadné omyly pri prepisovaní údajov, čísiel účtov a následne chybne zrealizované transakcie.

Viac informácií o Smart účte a využívania jednoduchšieho spôsobu úhrady platieb (smart platba) získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB, na www.csobsmartbanking.sk alebo na www.csob.sk.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.