Novostavby v Trnave

Nový štandard bývania do trnavského regiónu prináša zástupca silných luxemburských developerov – spoločnosť LUCRON Development. Úspešný projekt Eden park, zrealizovaný v bratislavskom Ružinove v roku 2009, bol prvým z rady cieľov, ktorý priniesol vysokú kvalitu bývania vo výnimočnej lokalite, za dostupné ceny. S týmto zreteľom pokračuje i výstavba Arboria parku v Trnave.

Niektoré developerské projekty sa snažia priniesť do segmentu bývania invenčné a nové trendové prvky, no nie všetkým sa dobrý úmysel podarí aj kvalitne zrealizovať. V lokalite Zátvor II v Trnave je pripravená nová obytná zóna, ktorej ucelený urbanistický koncept spĺňa vysoké kritéria kvality za prijateľné ceny. Architektúra stavby, dopravná dostupnosť, dispozícia a štandardy bytov v Arboria parku sú navrhnuté tak, aby obyvateľom poskytovali najvyššie pohodlie bývania v parku s ohľadom na bezpečnosť, súkromie, parkovanie a potreby modernej rodiny. Dobre bývať a zároveň mať po ruke kompletnú občiansku vybavenosť je v dnešných dňoch výnimočné. Veď kde inde môžete bývať v novostavbe s parkovými lavičky pod oknami a Tescom za rohom? Materská škôlka, lekárne, zastávka MHD, to všetko a mnohé ďalšie vymoženosti mesta máte na dosah ruky, pričom samotný byt je situovaný v pokojnej oáze zelene.

arboria park trnava

Sedempodlažný, pevný železobetónový monolitický skelet sa harmonicky vypína v súlade s okolitou existujúcou výstavbou. Estetická stavba je viditeľná aj z neďalekého mestské obchvatu a je zrejmé, že výborne zapadla do prostredia. Svojim víťazne oceneným projektom bude ozdobou celého okolia. V najbližších týždňoch budú práce na stavbe „finišovať“, nakoľko v októbri je naplánovaná kolaudácia a sťahovanie prvých majiteľov do svojich bytov sa začne už v decembri. Nadštandardný luxemburský projekt s premyslenými dispozičnými riešeniami bytov je známy svojou ústrednou myšlienkou spojiť bývanie v meste a v parku do jedného miesta. Nosná idea zóny – 30.000 m2 veľký centrálny park bude dominantnou časťou celého územia. Nevídaná pridaná hodnota v podobe zelene, relaxu a pokoja si získava stále viac svojich klientov a nadšencov.

vzorový byt arboria trnava

Návštevníci a obyvatelia Veternej ulice môžu v týchto dňoch vidieť ako sa bytový dom zatepľuje kvalitným prírodným materiálom. Netradičným avšak pozitívnym faktom je, že nielen fasáda vrátane vnútorných stien lódžií, ale aj strop podzemného podlažia určeného na parkovanie a pivničné kobky, dostal kvalitné zateplenie. Majitelia prízemných bytov teda nemusia mať strach zo studenej podlahy. O to väčšiu radosť im spravia nadštandardné terasy o výmere takmer 40 m2 orientované do parku, či zelené predzáhradky ponúkajúce víkendové „raňajky v tráve“. Tento neštandardný a veľmi obľúbený architektonický prvok si rýchlo získal mnohé kladné reakcie širokej verejnosti. Súkromie, ktoré ponúka vystúpený pôdorys vyšších poschodí spolu s vyvýšeným múrom je pôsobivá a originálna myšlienka. Samozrejme, že tu nechýbajú stropné osvetlenie, el. zástrčky a vodovodné kohútiky. Okrem kvalitného bytového štandardu sa v projekte mimoriadne dbá na kvalitu stavebných prác. Arboria park realizuje skúsená, nadnárodná stavebná spoločnosť YIT Reding a.s., patriaca do skupiny YIT, ktorá v roku 2012 oslavuje 100 rokov od jej vzniku. Momentálne pôsobí YIT v štrnástich krajinách Európy. Spolu s viacúrovňovým stavebným dozorom sa tak podarilo podarilo ponúknuť záujemcom o byty nadštandardnú kvalitu za dostupné ceny.

arboria park

Parkovanie na štýlovom súkromnom parkovisku so vstupom len pre majiteľov bytov (samozrejme v cene bytu), bezbariérový vstup do domu, veľký výťah pre 9 osôb so vstupom hneď za vchodovými dverami, protipožiarne dvere na každom schodisku a tiež exteriérový kamerový bezpečnostný systém svedčia o nadčasovej a projekčnej vyspelosti developera. Ďalším plusom bytov sú jemné sádrové omietky a tehlové priečky, vysoko kvalitné španielske obklady a dlažby v kúpeľniach a WC, trvácny nemecký okenný profil Rehau a bezpečnostné dvere Sherlock.

arboria park

Projektu Arboria park sa podarilo ponúknuť svojim klientom byty s vysokou pridanou hodnotou, ktoré majú okrem iného aj značný investičný potenciál. Stavebník má v ponuke spolu až 15 rôznych typov bytov, ktorými dokáže uspokojiť aj naozaj náročných klientov. Arboria park je nová filozofia bývania dostupného ako pre mladé rodiny tak aj pre starších jednotlivcov, ktorí si určite ľahko a s radosťou zvyknú na svoj nový domov v parku a zároveň aj meste.

Raz vidieť je lepšie ako desaťkrát čítať – pre súkromnú, nezáväznú obhliadku nového projektu Arboria park neváhajte osloviť developera prostredníctvom kontaktného formulára http://www.arboria.sk/sk/kontakt.html alebo priamo na telefónnom čísle 0914 321 093.

arboria park vizualizacia

Prihláste sa a vložte PR článok

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.

3 pravidlá pre lepší dôchodok

Tretina našich dôchodcov má penziu od 305 do 410 €. Ak sa obávate, či vám taký dôchodok bude stačiť, nespoliehajte sa len na štát.

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?