Plyn a elektrina od jedného dodávateľa je pozitívna správa

O dôvere a spoľahlivosti v podnikaní hovorí generálny riaditeľ HTP Slovakia Robert Stubenberger. Bratislava 10. októbra (TASR-OTS) - Počiatky vašej spoločnosti siahajú do prvej polovice 90. ...

O dôvere a spoľahlivosti v podnikaní hovorí generálny riaditeľ HTP Slovakia Robert Stubenberger.

Bratislava 10. októbra (TASR-OTS) - Počiatky vašej spoločnosti siahajú do prvej polovice 90. rokov. Ako ste začínali, kým sa vám podarilo presadiť na Slovensku? Čo všetko ste museli prekonať, aby ste sa stali relevantným hráčom na trhu?

V období, keď sme začínali, bolo priam nevyhnutné vybudovať si vlastné know-how. Kto rýchlo zareagoval na meniaci sa trh, získal výhodu. My sme to dokázali a vďaka tomu sme dnes jedným z popredných dodávateľov plastových dielcov do automobilového priemyslu na našom území.

Ako by ste charakterizovali vašu výrobu? Čím je váš biznis špecifický a akú pridanú hodnotu prináša vašim zákazníkom?

Po získaní 3D dát dokážeme vyvinúť a vyrobiť potrebné formy, zabezpečiť produkciu, lakovanie, montáž a následne sériovo dodávať dielce do automobilového priemyslu. Zákazníci oceňujú našu komplexnosť a schopnosti dodržiavať všetky normy a predpisy pre automobilový priemysel. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou prioritou.

Aj napriek mnohým ponukám zo strany iných dodávateľov v posledných rokoch ste zostali verný ZSE Energia. Prečo je pre vás toto partnerstvo dôležité?

Zákazník od nás požaduje kvalitu, rýchlosť, dobré ceny a spoľahlivosť. ZSE Energia nám tieto ciele doteraz pomáhala napĺňať.

Od jesene minulého roka prišla ZSE Energia na trh s novou komoditou - plynom. Myslíte si, že by združená dodávka elektriny a plynu bola pre vašu firmu a vôbec podobné výrobné prevádzky, ako je tá vaša, zaujímavá?

Naša dnešná spotreba plynu tvorí v porovnaní s obratom iba nepatrné percento. V každom prípade vnímame možnosť odberu plynu aj elektriny od jedného dodávateľa ako pozitívnu správu.

Ako ste spokojný s klientskymi službami a servisom, ktoré poskytuje ZSE Energia? Čo funguje a čo by ste navrhovali zlepšiť?

To, čo od nás požaduje zákazník, rovnako očakávame my od našich dodávateľov. Iba takouto rovnováhou dokážeme úspešne dosahovať ciele. ZSE Energia svojimi službami a spoľahlivosťou dokáže napĺňať naše očakávania. Nedostatky sa vyskytnú všade, no v tomto prípade sú zanedbateľné.

www.zse-energia.sk

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.