Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Pozrite sa, koľko môžete ušetriť za telefonovanie

Viete o tom, že už aj na mobile si môžete vybrať tarifu, ktorá šetrí vaše peniaze? Je predsa rozdiel, či za minútu telefonovania platíte 13 alebo 10 či dokonca 5,5 centa.

Viete o tom, že už aj na mobile si môžete vybrať tarifu, ktorá šetrí vaše peniaze? Je predsa rozdiel, či za minútu telefonovania platíte 13 alebo 10 či dokonca 5,5 centa. Program WOW od Orangeu automaticky znižuje cenu za volania podľa toho, koľko minút v danom mesiaci prevoláte. Ak nevoláte, nič neplatíte. Ak budete telefonovať, program WOW spoplatňuje hovory spôsobom čím viac voláte, tým menej za minútu platíte.

Prečo platiť za všetky minúty rovnako, ak môžete ušetriť? Stačí si vybrať program WOW od Orangeu, ktorý na tomto princípe funguje. Nezáleží pritom, do ktorej siete voláte. Jediné pravidlo, ktoré platí je, že čím viac voláte, tým menej za všetky minúty v mesiaci zaplatíte.

S klesajúcou tarifou môžete ušetriť desiatky eur

Pripravili sme pre vás jednoduchú kalkulačku, s ktorou si vypočítate, koľko by ste zaplatili s klesajúcou tarifou a koľko by ste platili pri cene 13 centov za minútu, keby tarifa neklesala. Presvedčte sa sami, že je rozdiel, či za každú prevolanú minútu zaplatíte 13 centov, alebo si zvolíte program WOW, ktorý cenu automaticky znižuje od 13 na 10 alebo hoci aj na 5,5 centu za každú prevolanú minútu. Vďaka jeho klesajúcej tarife budú vaše hovory každý mesiac automaticky spoplatnené najnižšou cenou, ktorá zodpovedá množstvu minút, ktoré ste prevolali. Vaše úspory na mesačných faktúrach tak môžu dosiahnuť aj desiatky eur ročne.

Ak sa chcete dozvedieť viac a začať šetriť s klesajúcou tarifou, kliknite na http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly/program-wow.html.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.