Nedajte sa oberať o čas štúdiom cenníkov a skrytých chytákov

O2 vyhlasuje boj proti nafúknutým ponukám.

Je všeobecne známe, že O2 štandardne poskytuje jednoduché služby bez chytákov a prehľadné cenníky, v ktorých nie sú skryté podmienky. V duchu tejto tradície sa ponesie aj tohtoročná zima. Zákazníci sa môžu tešiť na neobmedzené volania do všetkých sietí už aj pre program O2 Fér, možnosť výberu dát alebo telefónu pri zvolení programu O2 Paušál, či na nové výhody programu O2 Moja Firma. Nikto sa skutočne nemusí zaoberať študovaním skrytých chytákov. Žiadne nie sú, služby sú jednoduché, výhodné a bez viazanosti.

„Jednoducho to, čo tvrdíme v reklame alebo ústami predajcu je presne to, čo dostanete. Nemusíte sa trápiť študovaním komplikovaných tabuliek, zima predsa ponúka mnoho iných radovánok,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

Skutočne neobmedzené volania s O2 Fér

Od 11. októbra môžu zákazníci s programom O2 Fér telefonovať neobmedzene do všetkých sietí na Slovensku a do sietí Česka, Poľska, Rakúska, Maďarska, Írska a Veľkej Británie za 30 € mesačne.

O2 Paušál bez viazanosti, s bonusom na telefón alebo s dátovým balíkom zdarma

Noví zákazníci O2 Paušálu majú možnosť sa pri aktivácii svojho programu rozhodnúť, či využijú bonus na telefón alebo bezplatný internetový balíček. Ak si nevyberú bonus na telefón, získajú balíček dát podľa typu O2 Paušálu bezplatne. Rovnakú možnosť majú aj existujúci zákazníci, ktorí si k O2 Paušálu nezobrali telefón.

Bezplatné SMS pre nových zákazníkov O2 Fér

Bezplatné SMS správy zo Slovenska na čísla O2 počas 6 mesiacov teraz získavajú noví zákazníci O2 Fér. Nezáleží na tom, či budú platiť na faktúru alebo prostredníctvom predplatenej karty. Stačí, ak si aktivujú program do konca januára 2013.

Viac na www.o2.sk

sme 2 (2)-r248.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.