Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

BECHEROVKA UĽAHČUJE SVOJ NÁVRAT DO PREDAJA

Splniť vládne požiadavky je teraz jednoduchšie

Český alkohol vyrobený od 1.1.2012 sa na slovenské pulty môže vrátiť iba po označení typizovanou zelenou nálepkou, ktorá dokazuje jeho bezpečnosť, no zároveň spôsobuje nemalé časové a finančné výdaje samotným predajcom. Spoločnosť Jan Becher – Slovakia preto v snahe minimalizovať obchodníkom a prevádzkovateľom gastronomických zariadení náklady spojené so znovuuvedením jej výrobkov do predaja, všetky potrebné dokumenty umiestnila na svoj web. Stačí si ich len vytlačiť.

Maloobchodníci a majitelia gastro podnikov teraz priamo na domácej stránke www.becherovka.sk nájdu červené pole s textom „Zoznam všetkých certifikátov nájdete tu“, ktoré ich po vyplnení vekového filtra (vstup na stránku len od 18 rokov) zavedie do databázy certifikátov a hotových nálepiek určených na označenie fliaš.

Potrebnú nálepku si obchodníci môžu vyhľadať na základe čísla šarže uvedeného na spodnej časti zadnej strany etikety fľaše. Práve vďaka tomuto kódu, ktorý musí byť u všetkých originálnych výrobkov Becherovky vo formáte L-deň-mesiac-rok (LDDMMRR), sa dá spätne vystopovať pôvod každého výrobku a preukázať tak bezpečnosť všetkých surovín použitých pri jeho výrobe.

Nálepky, ktoré spĺňajú vládou požadované podmienky, obsahujú informácie o šarži, dátume výroby produktu a identifikačný kód protokolu z kontroly akreditovaným laboratóriom. Z databázy je ich možné stiahnuť vo formáte PDF pripravené na tlač. Na stránke obchodníci rovnako nájdu súhrnné certifikáty pre všetky produkty spoločnosti Jan Becher dovezené na Slovensko.
Pite s rozumom a vždy od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.