Piatok, 13. december, 2019 | Meniny má Lucia

Materský projekt spoločnosti Unikum

Online marketingová agentúra sa stará aj o svoj materský projekt, o internetový obchod predávajáci skate a street obuv.

Spomedzi bežných klientov spoločnosti Unikum sa vymyká jeden prípad. Online marketingová agentúra sa stará aj o svoj materský projekt, o internetový obchod Footshop.sk. Ten už viac ako rok úspečne pôsobí na Českom i Slovenskom trhu.

Stavali eshop na zelenej lúke

S prácou na projekte začínali takmer pred rokom a pol. Najschodnejším riešením ako rýchlo a efektívne začať, bolo využitie "cudzieho" CMS. Content management system, v slovnčine môžeme preložiť ako redakčný systém. Ten následne vyžadoval množstvo úprav obsahu, štruktúry a formy. Jednak bolo nevyhnutné ho prispôsobiť uživateľom, a druhá nemenej nutná časť spočívala v opimalizácii pre vyhľadávače.

Prispôsobovali web Googlu

Kvalitná prezentácia pre obchod pôsobiaci len na internete je kľúčový faktor celého biznisu. Musí byť v prvom rade jednoducho vyhľadateľný. V súčasnosti sa už na mnoho kľúčových slov nachádza web na popredných pozíciach na Googli. Pre získanie tejto pozície museli tím Unikum, okrem iného, upravovať kód stránky a zlepšiť tzv. on-page SEO faktory. Algoritmy oboch vyhľadávačov sú veľmi podobné a tak sú korektné nadpisy, titulky či prelinkovanie v rámci webu nevyhnutné kroky ako nastaviť stránky obchodu pre čo najlepšie zobrazovanie v oboch vyhľadávačoch.

V blízkej budúcnosti plánuje Unikum nasadiť vlastné CMS, a ktorý ponúka neporovnateľne lepšie funkcie než systém využívaný dnes.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.

Slovenské Vianoce kedysi a dnes

Aké boli a aké sú Vianoce dnes.