Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Godzone chystá štvrté celoslovenské turné „KIOBK“

Okrúhlych desať tisíc návštevníkov minuloročného turné projektu Godzone pravdepodobne narastie na ešte väčšie číslo. V šiestich mestách na Slovensku sa aj tento rok uskutoční tento evanjelizačný program pre tínedžerov. Konať sa bude od 12.-17. novembra 2012 v Košiciach, Považskej Bystrici, Poprade, Banskej Bystrici, Trnave a Ružomberku. Vďaka špeciálnym „tour busom“ ho budú môcť navštíviť ďalšie stovky mladých ľudí z okolitých miest a obcí. Objednať si miesto v autobuse môžu záujemcovia oddnes na stránke events.godzone.sk/tour-busy.

Desaťtisíce propagačných materiálov, stovky hodín práce viac ako dvesto dobrovoľníkov, kamión plný techniky. To všetko kvôli jednému cieľu. Pozvať mladých ľudí na Slovensku, aby sa stali súčasťou „generácie KIOBK“. „Aj tento rok chceme vyjsť do rôznych kútov Slovenska so silným posolstvom evanjelia a bojovať za mladú generáciu. Chceme pozvať mladých ľudí, aby sa nebáli vykročiť z pohodlia svojej priemernosti, prevziať zodpovednosť a prinášať zmenu... Aby sa stali súčasťou generácie, ktorej ide o Božie kráľovstvo,“ vysvetlil Julo Slovák, vedúci projektu Godzone.

Turné je súčasťou Týždňa Cirkvi pre mládež už štvrtý rok. „Za tri roky fungovania projektu je pre nás veľkým povzbudením počuť desiatky svedectiev mladých ľudí o tom, čo Boh robí v ich životoch a vidieť vznikať nové spoločenstvá mladých. Okrem toho sme dotknutí tým, čo Boh nosí vo svojom srdci, keď hovorí, že chce, aby všetko bolo zmierené s Ním,“ dodáva J. Slovák.

Turné organizuje Združenie kresťanských spoločenstiev mládeže - projekt GODZONE v spolupráci s Radou pre mládež a univerzity Konferencie biskupov Slovenska. Program bude zahŕňať hudobnú a video projekciu, krátke divadlo a kázané slovo. „Verím, že toto turné bude výnimočné a prinesie nový rozmer do evanjelizácie mladých na Slovensku,“ uviedol Dávid Slavkovský, člen organizačného tímu.

Projekt Godzone vznikol ako reakcia na potrebu prinášať mladým ľuďom posolstvo evanjelia moderným a zrozumiteľným spôsobom. Realizačný tím projektu tvoria mladí ľudia z rôznych kútov Slovenska, z ktorých prevažnú väčšinu tvoria dobrovoľníci. Okrem hudobnej zložky v tíme Godzone funguje aj tanečný, technický, projekčný a kamerový, divadelný, kreatívny a modlitebný tím. Bližšie informácie o projekte sa nachádzajú na stránke www.godzone.sk.

Propagačné materiály k podujatiu na stiahnutie: events.godzone.sk/propagacia

Propagačné videá:

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu