Autopožičovňa TEOCAR – Akcie, ktoré tu ešte neboli

Bratislava 18. októbra (TASR/OTS) - Autopožičovňa TEOCAR sa snaží potešiť každého, kto si potrebuje požičať vozidlo. Z toho dôvodu pripravila pre svojich klientov rôzne akcie, z ktorých si ...

Bratislava 18. októbra (TASR/OTS) - Autopožičovňa TEOCAR sa snaží potešiť každého, kto si potrebuje požičať vozidlo. Z toho dôvodu pripravila pre svojich klientov rôzne akcie, z ktorých si môže každý vybrať tú, ktorá vyhovie práve jeho potrebám. Len vy sa rozhodnete, či chcete vozidlo lacnejšie, na niekoľko dní zdarma, navigáciu zdarma, ktorú si môžete nechať, alebo hotovosť na ruku. Sme presvedčení o tom, že si z našich akcií dokážete vybrať takú, ktorá vás plne uspokojí.

Akcie nájdete na stránke: http://www.teocar.sk/akcie.html

Autopožičovňa TEOCAR má bohaté skúsenosti pri poskytovaní krátkodobého a dlhodobého prenájmu osobných a úžitkových automobilov značky Škoda, Volkswagen, Peugeot, Audi a Mercedes, ktoré sú pravidelne kontrolované v autorizovanom servise pre bezpečnosť a komfort našich klientov. Ponúkame vám komplexné a kvalitné služby prispôsobené vašim individuálnym požiadavkám.

Náš tím je tu pre vás 24 hodín denne. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

TEOCAR s.r.o. Hraničná 18 821 05 Bratislava

+421 903 282 881, info@teocar.sk, www.teocar.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Prihláste sa a vložte PR článok

ZVOLEN: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?