Servisná prehliadka má pokračovanie

Za absolvovanie letnej servisnej prehliadky vozidla Škoda v autorizovanom stredisku Automax Považská Bystrica len za 19,90 eur získal Jiří Smaha luxusnú dovolenku v hodnote 3.000 eur.

Každý majiteľ vozidla Škoda, ktorý so svojím vozidlom absolvoval letnú servisnú prehliadku v atraktívnej hodnote 19,90 eura v autorizovaných servisoch Škoda, bol automaticky zaradený do žrebovania o luxusnú dovolenku pre dve osoby v hodnote 3000 eur.

Letná servisná prehliadka vozidla pozostávala z nasledovných úkonov:

Test bŕzd na brzdovej stolici, test tlmičov, kontrola geometrie, skúšobná jazda, kontrola stavu pneumatík vrátane rezervy, kontrola podvozku, kontrola náprav a riadenia, kontrola množstva brzdovej kvapaliny plus 6 ďalších servisných úkonov.

Návšteva Automaxu sa vyplatila

Luxusnú dovolenku získal v rámci zlosovania Jiří Smaha z Považskej Bystrice, ktorý servisnú prehliadku absolvoval v autorizovanom stredisku Automax Považská Bystrica.

Cenu výhercovi odovzdal zástupca spoločnosti Škoda auto Slovensko Michal Šujan spolu s riaditeľom spoločnosti Automax Jánom Bednárikom.

Jiří Smaha absolvoval prehliadku vozidla Škoda Superb pred letnou dovolenkou, ktorú strávil s rodinou v Chorvátsku. Robí tak pravidelne každý rok. Výhra ho zaskočila i prekvapila zároveň, pretože žrebovanie po prehliadke už pustil z hlavy.

„Keď sa už na mňa usmialo šťastie, rád by som si pozrel Kubu. Som však gentleman, takže výber destinácie prenechám na manželku. Jej túžbou je navštíviť Dubaj.

Šeková knižka plná zliav

Ďalším výhercom je Michal Hulín zo Šebešťanovej, ktorý za mesiac august v projekte „Šeková knižka plná zliav“, získal vecné ceny značky škoda. Výhru za otca prevzal z rúk zástupcu Škoda auto Slovensko syn Peter Hulín, ktorý prezradil že značka Škoda má v rodine silné zastúpenie už tri generácie. „Aj keď otec je vzhľadom na vek už len sviatočný jazdec, svoju Felíciu má v dokonalom poriadku. Aj výhra je vďaka servisnej prehliadke, ktorú pravidelne absolvuje,“ konštatuje syn Peter.

Súťaž „Šeková knižka plná zliav“ pokračuje i naďalej, takže možnosti pre majiteľov áut uvedenej značky sú otvorené. Viac informácii nájdete na stránke www.skoda-sekovaknizka.sk alebo u servisných partnerov značky Škoda.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.