Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

PROTETIKA v Martine sa sťahuje do nových priestorov

Výdajňa zdravotníckych pomôcok a v poslednom období aj predajňa detskej a dámskej obuvi so zdravotnými prvkami PROTETIKA získala v Martine nové väčšie priestory.

Výdajňa zdravotníckych pomôcok a v poslednom období aj predajňa detskej a dámskej obuvi so zdravotnými prvkami  PROTETIKA získala v Martine nové väčšie priestory.

Výdajňa zdravotníckych potrieb, ktorá na Škultétyho ulici v Martine pôsobila takmer 20 rokov, sa od 2. novembra 2012 presťahuje na Jesenského ulicu č. 8.
Zákazníci  tu nájdu kompletnú ponuku  zdravotníckych a ortopedických pomôcok,  ale nebudú chýbať ani obľúbené rehabilitačné sandále a jesenná i zimná kolekcia  obuvi so zdravotnými prvkami.  Svojim zákazníkom ponúkne PROTETIKA  - Zdravotnícke pomôcky a obuv v nových priestoroch  aj nový dizajn výdajne  s prehľadným usporiadaním celého sortimentu  výrobkov.  Ponuka výdajní  PROTETIKA sa bude naďalej  rozširovať v zmysle dlhodobej vízie značky PROTETIKA – poskytnúť svojim zákazníkom čo najkvalitnejšie zdravotnícke pomôcky,  potreby a servis  v oblasti starostlivosti o zdravie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.