PROTETIKA v Martine sa sťahuje do nových priestorov

Výdajňa zdravotníckych pomôcok a v poslednom období aj predajňa detskej a dámskej obuvi so zdravotnými prvkami PROTETIKA získala v Martine nové väčšie priestory.

Výdajňa zdravotníckych pomôcok a v poslednom období aj predajňa detskej a dámskej obuvi so zdravotnými prvkami  PROTETIKA získala v Martine nové väčšie priestory.

Výdajňa zdravotníckych potrieb, ktorá na Škultétyho ulici v Martine pôsobila takmer 20 rokov, sa od 2. novembra 2012 presťahuje na Jesenského ulicu č. 8.
Zákazníci  tu nájdu kompletnú ponuku  zdravotníckych a ortopedických pomôcok,  ale nebudú chýbať ani obľúbené rehabilitačné sandále a jesenná i zimná kolekcia  obuvi so zdravotnými prvkami.  Svojim zákazníkom ponúkne PROTETIKA  - Zdravotnícke pomôcky a obuv v nových priestoroch  aj nový dizajn výdajne  s prehľadným usporiadaním celého sortimentu  výrobkov.  Ponuka výdajní  PROTETIKA sa bude naďalej  rozširovať v zmysle dlhodobej vízie značky PROTETIKA – poskytnúť svojim zákazníkom čo najkvalitnejšie zdravotnícke pomôcky,  potreby a servis  v oblasti starostlivosti o zdravie.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.