PROTETIKA v Martine sa sťahuje do nových priestorov

Výdajňa zdravotníckych pomôcok a v poslednom období aj predajňa detskej a dámskej obuvi so zdravotnými prvkami PROTETIKA získala v Martine nové väčšie priestory.

Výdajňa zdravotníckych pomôcok a v poslednom období aj predajňa detskej a dámskej obuvi so zdravotnými prvkami  PROTETIKA získala v Martine nové väčšie priestory.

Výdajňa zdravotníckych potrieb, ktorá na Škultétyho ulici v Martine pôsobila takmer 20 rokov, sa od 2. novembra 2012 presťahuje na Jesenského ulicu č. 8.
Zákazníci  tu nájdu kompletnú ponuku  zdravotníckych a ortopedických pomôcok,  ale nebudú chýbať ani obľúbené rehabilitačné sandále a jesenná i zimná kolekcia  obuvi so zdravotnými prvkami.  Svojim zákazníkom ponúkne PROTETIKA  - Zdravotnícke pomôcky a obuv v nových priestoroch  aj nový dizajn výdajne  s prehľadným usporiadaním celého sortimentu  výrobkov.  Ponuka výdajní  PROTETIKA sa bude naďalej  rozširovať v zmysle dlhodobej vízie značky PROTETIKA – poskytnúť svojim zákazníkom čo najkvalitnejšie zdravotnícke pomôcky,  potreby a servis  v oblasti starostlivosti o zdravie.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.