Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Uľahčite si prácu v kancelárii. Tlačte a kopírujte duplexne.

Viete, čo je pre užívateľov tlačiarní najdôležitejšie? Zvyčajne jednoduchá obsluha a spoľahlivé kopírovanie.

Hlavne sa nesmie nikde zasekávať papier. Ručné skenovanie stránky za stránkou je za nami, štandardom je už dlhšiu dobu podávač papiera. Skutočným pomocníkom je však rýchle skenovanie a kopírovanie s precíznym podávaním papiera, pokiaľ možno s duplexnou funkciou. Všetko automaticky, neobstojí žiadne ručné otáčanie listov.

oki_pr_printers.jpg-r323.jpg

Práve týmito funkciami disponuje úplne nová generácia skenerov použitá v multifunkčných zariadeniach japonskej značky Oki. LED diódy sú použité nielen v modernej technológii tlače, ale prvýkrát aj v skenovaní. Robustná konštrukcia skenovacej jednotky umožňuje, že listy nie je nutné ručne zakladať a dávať pozor, či je celý kopírovaný dokument kompletný. Naskenované súbory možno ľahko uložiť, napríklad do sieťovej zložky, USB pamäti alebo poslať do e-mailu, takže umožní rýchlo digitalizovať bežné tlačené dokumenty.

Skeny sú v Oki v rozlíšení až 1200 x 1200 dpi, mnohých prekvapí, že i čiernobiele multifunkcie skenujú farebne. Ani rýchlosť nie je zanedbateľná – až 30 str./min vyhovie i väčšine pracovných skupín. Napriek značnej zaťaženosti multifunkcií vo firmách Oki poskytuje predĺženú trojročnú záruku zdarma, pri farebných modeloch dokonca priamo na mieste používania.

Aby bolo používanie ešte jednoduchšie, všetky LED multifunkcie od Oki tlačia automaticky obojstranne, niektoré majú aj bezdrôtové pripojenie Wi-Fi. Nové modely vhodné pre firmy i domáce kancelárie je možné obstarať už od 199€ bez DPH.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nové Porsche Panamera spája nespojiteľné

Porsche ide vlastnou cestou. Dokazuje, že komfort a športová jazda sa nevylučujú, pričom nadšencov oslovuje aj ako plug-in hybrid.

Tradičná plodina zo Slovenska mizne. Čo sa deje so zemiakmi?

Dovážame nielen citrusy, ale aj zemiaky.

UNIQA preberá dôchodkové fondy AXA, pre klientov sa nič nemení

Vlastníkom AXA na Slovensku sa stala UNIQA. Pre klientov sa nič nemení. Ich úspory v dôchodkových fondoch budú v bezpečí .