Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Nový portál Brigada.sk

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada. sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom ...

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada.sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom vyhľadávať aktuálne ponuky a reagovať na ne.

Databáza portálu je od svojho vzniku najväčšou ponukou brigádnickej práce na Slovenskom internete a je určená pre všetkých, ktorí majú záujem brigádovať a privyrobiť si na brigádach na Slovensku alebo v zahraničí. Okrem pracovných ponúk ponúka portál mladým ľuďom aj poradenstvo v oblasti trhu práce, spravodajstvo a magazín.

Portál ponúka zamestnávateľom on-line riešenie pre zverejnenie ponúk na internete, reklamný priestor pre cieľovú skupinu mladých vo veku od 15 do 26 rokov, možnosti zvýraznenia pracovnej ponuky, ako aj doplnkové web marketingové služby.

Prevádzkovateľom portálu je spoločnosť Global Services Slovakia s.r.o.

Viac na www.brigada.sk

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

8 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu