Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky

Nový portál Brigada.sk

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada. sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom ...

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada.sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom vyhľadávať aktuálne ponuky a reagovať na ne.

Databáza portálu je od svojho vzniku najväčšou ponukou brigádnickej práce na Slovenskom internete a je určená pre všetkých, ktorí majú záujem brigádovať a privyrobiť si na brigádach na Slovensku alebo v zahraničí. Okrem pracovných ponúk ponúka portál mladým ľuďom aj poradenstvo v oblasti trhu práce, spravodajstvo a magazín.

Portál ponúka zamestnávateľom on-line riešenie pre zverejnenie ponúk na internete, reklamný priestor pre cieľovú skupinu mladých vo veku od 15 do 26 rokov, možnosti zvýraznenia pracovnej ponuky, ako aj doplnkové web marketingové služby.

Prevádzkovateľom portálu je spoločnosť Global Services Slovakia s.r.o.

Viac na www.brigada.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Srdcová destinácia mnohých slovenských turistov sa teší novej vlne záujmu.

7 h

Pozor na slnko, bazény a nevhodné oblečenie.

7 h

Štart Driveramy prichádza vo chvíli, kedy predaje ojazdených vozidiel lámu rekordy.

17 h