Nový portál Brigada.sk

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada. sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom ...

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada.sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom vyhľadávať aktuálne ponuky a reagovať na ne.

Databáza portálu je od svojho vzniku najväčšou ponukou brigádnickej práce na Slovenskom internete a je určená pre všetkých, ktorí majú záujem brigádovať a privyrobiť si na brigádach na Slovensku alebo v zahraničí. Okrem pracovných ponúk ponúka portál mladým ľuďom aj poradenstvo v oblasti trhu práce, spravodajstvo a magazín.

Portál ponúka zamestnávateľom on-line riešenie pre zverejnenie ponúk na internete, reklamný priestor pre cieľovú skupinu mladých vo veku od 15 do 26 rokov, možnosti zvýraznenia pracovnej ponuky, ako aj doplnkové web marketingové služby.

Prevádzkovateľom portálu je spoločnosť Global Services Slovakia s.r.o.

Viac na www.brigada.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.