Nový portál Brigada.sk

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada. sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom ...

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Po niekoľkých rokoch prevádzky zmenil portál Brigada.sk svoju vizuálnu i funkčnú podobu. Portál umožňuje zamestnávateľom inzerovať brigády, študentom vyhľadávať aktuálne ponuky a reagovať na ne.

Databáza portálu je od svojho vzniku najväčšou ponukou brigádnickej práce na Slovenskom internete a je určená pre všetkých, ktorí majú záujem brigádovať a privyrobiť si na brigádach na Slovensku alebo v zahraničí. Okrem pracovných ponúk ponúka portál mladým ľuďom aj poradenstvo v oblasti trhu práce, spravodajstvo a magazín.

Portál ponúka zamestnávateľom on-line riešenie pre zverejnenie ponúk na internete, reklamný priestor pre cieľovú skupinu mladých vo veku od 15 do 26 rokov, možnosti zvýraznenia pracovnej ponuky, ako aj doplnkové web marketingové služby.

Prevádzkovateľom portálu je spoločnosť Global Services Slovakia s.r.o.

Viac na www.brigada.sk

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.