Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn

OTS: Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn Recept na úspech majiteľa Pekárne Nela, Marina Dimiča, je robiť všetko na profesionálnej úrovni. Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Na trhu ...

OTS: Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn

Bratislava 23. októbra (TASR/OTS) - Na trhu pôsobíte už viac ako 20 rokov. Ako sa zrodil podnikateľský zámer Pekárne Nela a aký je váš recept na úspech?

Pamätám si, ako by to bolo včera. S manželkou sme sa vrátili z dovolenky. Rozhodli sme sa otvoriť pekáreň a vyrábať výrobky, ktoré na Slovensku chýbali. Z Francúzska sme nakúpili kompletnú technológiu, zamestnali 5 pracovníkov a začali vyrábať bagety, bagetky, croissanty a ostatné výrobky s originálnymi francúzskymi receptúrami. Mojím receptom na úspech je robiť všetko, čomu sa venujem, na profesionálnej úrovni.

Čím je špecifická pekárenská výroba?

Pekárenská výroba je veľmi živá. Od začiatku až po upečenie chleba treba dodržiavať presný technologický postup. Pekáreň Nela je nositeľom certifikátu BRC a zvláštny dôraz kladieme na bezpečnosť, hygienu a kvalitu.

Aké miesto má vo vašej histórii spoločnosť ZSE Energia a ako ste spokojní s jej dodávkami elektriny?

So ZSE Energia spolupracujeme už od začiatku podnikania. V prípade akútneho prerušenia dodávky elektriny nás vždy včas informujú a po vzájomnej dohode plne rešpektujú naše potreby, aby sme vedeli dodať naše výrobky do obchodných reťazcov včas. ZSE Energia plne chápe, že zabezpečenie nepretržitej dodávky elektriny je pri pekárenskej výrobe kľúčové. Vie sa nám vždy prispôsobiť a flexibilne reaguje na meniace sa podmienky. ZSE Energia je preto náš stabilný a dôležitý dodávateľ.

Od jesene minulého roka poskytuje ZSE Energia zákazníkom novú komoditu - plyn. Ako vnímate združenú dodávku oboch komodít?

Informácia, že ZSE Energia ponúka okrem elektriny aj plyn, nás veľmi potešila. Túto skutočnosť vnímame veľmi pozitívne a pre partnerstvo je to len prínosom. Plne sme túto možnosť aj využili a od roku 2013 budeme odoberať obidve komodity od spoločnosti ZSE Energia, čo je zaujímavé nielen z ekonomického hľadiska.

www.zse-energia.sk

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.