Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky

Elán v Divadle

Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie ich najkrajšie piesne.

Najúspešnejšia rocková skupina v histórii českej a slovenskej populárnej hudby, prináša na záver roka ( november - december ) do viacerých slovenských miest ( Bratislava, Košice, B. Bystrica, Trenčín, Nitra, Piešťany, Žilina) ojedinelý, výnimočný a už nikdy neopakovateľný  projekt „ Elán v Divadle“. Toto komorné predstavenie všetkých najväčších hitov, predvedú elánisti v plnej zostave: Jožo, Jano, Vašo, v úplne novom akustickom šate. Leitmotívom celého programu je predpovedaný „Koniec sveta“ 21.12.2012. Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie najkrajšie piesne aké kedy vznikli.

Tí najodvážnejší si budú môcť s elánistami sadnúť do obývačky na javisku, pokecať si z očí do očí a zaspievať si priamo s nimi ako členovia najlegendárnejšej slovenskej kapely v histórii.

Stihnite ešte pred „Koncom sveta“, zažiť s Elánom ten najväčší zážitok vášho života.

„Elán v Divadle“ sa uskutoční:

5.november 2012 - Nitra – Divadlo Andreja Bagara

6.november 2012 - Košice - Spoločenský pavilón

10.november 2012 - Trenčín - Dom armády

12.november 2012 - Piešťany - Dom umenia

14.november 2012 - Banská Bystrica - Ministry of fun

10.december 2012 – Žilina – Dom odborov

14.december 2012 – Bratislava – SND-Historická budova

18.december 2012 – Bratislava – SND-Nová budova

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

5 h

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

6 h

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

12 h