Pondelok, 19. október, 2020 | Meniny má KristiánKrížovkyKrížovky

Elán v Divadle

Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie ich najkrajšie piesne.

Najúspešnejšia rocková skupina v histórii českej a slovenskej populárnej hudby, prináša na záver roka ( november - december ) do viacerých slovenských miest ( Bratislava, Košice, B. Bystrica, Trenčín, Nitra, Piešťany, Žilina) ojedinelý, výnimočný a už nikdy neopakovateľný  projekt „ Elán v Divadle“. Toto komorné predstavenie všetkých najväčších hitov, predvedú elánisti v plnej zostave: Jožo, Jano, Vašo, v úplne novom akustickom šate. Leitmotívom celého programu je predpovedaný „Koniec sveta“ 21.12.2012. Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie najkrajšie piesne aké kedy vznikli.

Tí najodvážnejší si budú môcť s elánistami sadnúť do obývačky na javisku, pokecať si z očí do očí a zaspievať si priamo s nimi ako členovia najlegendárnejšej slovenskej kapely v histórii.

Stihnite ešte pred „Koncom sveta“, zažiť s Elánom ten najväčší zážitok vášho života.

„Elán v Divadle“ sa uskutoční:

5.november 2012 - Nitra – Divadlo Andreja Bagara

6.november 2012 - Košice - Spoločenský pavilón

10.november 2012 - Trenčín - Dom armády

12.november 2012 - Piešťany - Dom umenia

14.november 2012 - Banská Bystrica - Ministry of fun

10.december 2012 – Žilina – Dom odborov

14.december 2012 – Bratislava – SND-Historická budova

18.december 2012 – Bratislava – SND-Nová budova

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úpravy automobilov pre ZŤP

ARES vám ponúka riešenie pre ZŤP osoby v oblasti úpravy automobilov pre telesne hendikepované osoby.

Úpravy automobilov pre ZŤP

No Finish Line v Bratislave sa presúva do virtuálneho priestoru

Cieľová suma, ktorú môžu bežci vybehať pre projekty na podporu detí je 30.000 euro.

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera už aj cez internet

Mladí ľudia vstupujú do druhého piliera cez internet. Na dôchodku si tak možno prilepšia o viac ako 200€ mesačne!