Elán v Divadle

Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie ich najkrajšie piesne.

Najúspešnejšia rocková skupina v histórii českej a slovenskej populárnej hudby, prináša na záver roka ( november - december ) do viacerých slovenských miest ( Bratislava, Košice, B. Bystrica, Trenčín, Nitra, Piešťany, Žilina) ojedinelý, výnimočný a už nikdy neopakovateľný  projekt „ Elán v Divadle“. Toto komorné predstavenie všetkých najväčších hitov, predvedú elánisti v plnej zostave: Jožo, Jano, Vašo, v úplne novom akustickom šate. Leitmotívom celého programu je predpovedaný „Koniec sveta“ 21.12.2012. Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie najkrajšie piesne aké kedy vznikli.

Tí najodvážnejší si budú môcť s elánistami sadnúť do obývačky na javisku, pokecať si z očí do očí a zaspievať si priamo s nimi ako členovia najlegendárnejšej slovenskej kapely v histórii.

Stihnite ešte pred „Koncom sveta“, zažiť s Elánom ten najväčší zážitok vášho života.

„Elán v Divadle“ sa uskutoční:

5.november 2012 - Nitra – Divadlo Andreja Bagara

6.november 2012 - Košice - Spoločenský pavilón

10.november 2012 - Trenčín - Dom armády

12.november 2012 - Piešťany - Dom umenia

14.november 2012 - Banská Bystrica - Ministry of fun

10.december 2012 – Žilina – Dom odborov

14.december 2012 – Bratislava – SND-Historická budova

18.december 2012 – Bratislava – SND-Nová budova

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.