Elán v Divadle

Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie ich najkrajšie piesne.

Najúspešnejšia rocková skupina v histórii českej a slovenskej populárnej hudby, prináša na záver roka ( november - december ) do viacerých slovenských miest ( Bratislava, Košice, B. Bystrica, Trenčín, Nitra, Piešťany, Žilina) ojedinelý, výnimočný a už nikdy neopakovateľný  projekt „ Elán v Divadle“. Toto komorné predstavenie všetkých najväčších hitov, predvedú elánisti v plnej zostave: Jožo, Jano, Vašo, v úplne novom akustickom šate. Leitmotívom celého programu je predpovedaný „Koniec sveta“ 21.12.2012. Príďte si sadnúť do „obývačky“ s Elánom, zaspomínať na staré dobré časy, podebatovať s nimi o konci sveta, o láske, o pravde, o slobode a samozrejme zaspievať si spoločne tie najkrajšie piesne aké kedy vznikli.

Tí najodvážnejší si budú môcť s elánistami sadnúť do obývačky na javisku, pokecať si z očí do očí a zaspievať si priamo s nimi ako členovia najlegendárnejšej slovenskej kapely v histórii.

Stihnite ešte pred „Koncom sveta“, zažiť s Elánom ten najväčší zážitok vášho života.

„Elán v Divadle“ sa uskutoční:

5.november 2012 - Nitra – Divadlo Andreja Bagara

6.november 2012 - Košice - Spoločenský pavilón

10.november 2012 - Trenčín - Dom armády

12.november 2012 - Piešťany - Dom umenia

14.november 2012 - Banská Bystrica - Ministry of fun

10.december 2012 – Žilina – Dom odborov

14.december 2012 – Bratislava – SND-Historická budova

18.december 2012 – Bratislava – SND-Nová budova

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.