Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Bratislavské bývanie mimo Bratislavy

Blízkosť zelene a zároveň aj centra mestského diania - to sú faktory, ktoré predstavuje projekt bývania Jurský obytný park.

Svätý Jur, mestečko na úpätí Malých Karpát, vzdialené iba 2 km od okraja Bratislavy, v smere z Rače do Pezinka je s Bratislavou spojené štvorprúdovou cestnou komunikáciou.

Bývanie vo Svätom Jure je cenenou kombináciou príjemného prírodného prostredia a rýchleho komunikačného prepojenia s hlavným mestom. Dobrá dostupnosť do hlavného mesta je zabezpečená aj železničnými a autobusovými spojmi. Priamo v areáli Jurského obytného parku je autobusová zastávka pre spoje do Bratislavy a späť.

jurský obytný park

Súčasťou tejto novej obytnej zóny je supermarket Terno s kaviarňou aj materská škola, ktorá privítala prvé deti len v septembri 2011.  Celá zóna je dopravne priamo napojená na štvorprúdovú cestu Svätý Jur - Pezinok novou svetelnou križovatkou.

jurský obytný park

Aktuálne sú v ponuke v Jurskom obytnom parku cenovo veľmi výhodné byty v radových rodinných domoch, obsahujúcich samostatné bytové jednotky - jeden byt na prízemí (jednoizbový s predzáhradkou), jeden byt na prvom poschodí (dvojizbový) a jeden byt na druhom poschodí (trojizbový). Každý byt je vybavený vlastným plynovým kotlom, má parkovacie miesto priamo pred domom a veľmi praktický sklad na prízemí.

jurský park

Jurský obytný park je miesto, kde môžete vychovávať svoje deti, nájsť pokoj po celodennom pracovnom strese. Je to miesto ďaleko od nástrah mestských sídlisk a predsa v tesnej blízkosti hlavného mesta. Je to miesto pre Vás...

Pre podrobnejšie informácie o cenách a ďalších detailoch navštívte, prosím, www.jursky-park.sk

PS:
V lokalite Svätého Jura sa nachádza viacero zaujímavostí, ku ktorým patria: zrúcaniny hradu Biely Kameň a hradisko z doby halštatskej a veľkomoravskej, pôvodný ranogotický farský kostol sv. Juraja z 13. storočia, s renesančným kamenným oltárom, zvyšky mestského opevnenia zo 17. storočia, barokovo upravený renesančný kaštieľ so 400 ročnou vínnou pivnicou, športovo rekreačný areál v Jozefkovom údolí, chránená prírodná rezervácia Šúr a samozrejme múzeá s kláštorom.

dsc_0113a obr 166-r100_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line