Talenty sme hľadali v Košiciach

Na Technickej univerzite v Košiciach sme včera medzi vysokoškolákmi hľadali talenty. Tí najšikovnejší sa môžu stať našimi kolegami. Viacerí tím ČSOB Finančnej skupiny už posilnili.

Na pôde Technickej univerzity v Košiciach si zmeralo sily 50 študentov. V súťaži ČSOB HlavaPäta sme už po druhý raz v tomto roku dali priestor kreatívnym študentom a ich inovatívnym nápadom. Svoj talent predviedli pri riešení zadania, ktoré sa týkalo internetového portálu a „online finančného života“.

Súťažiace tímy predviedli zaujímavé a netradičné návrhy, ktoré prezentovali pred odbornou porotou zloženou z manažérov ČSOB Finančnej skupiny. Študenti dokázali, že majú zaujímavé a netradičné návrhy na to, ako by mal internetový portál finančnej skupiny vyzerať.

Odbornú porotu v konkurencii sedemnástich tímov najviac zaujal návrh s názvom „Tvoj hlas, Tvoja voľba“, ktorá navrhovala najlepšiu internetovú aplikáciu pre finančnú skupinu. Reprezentoval ju tím v zložení: Jozef Dzuriš (Ekonomická fakulta, TU Košice), Marián Kočiš (Fakulta manažmentu, Prešovská univerzita) a Lucia Šidelská (Ekonomická fakulta, TU Košice). Víťazné družstvo získal ako cenu stáž v ČSOB Finančnej skupine.

Na druhom mieste sa umiestnil tím, ktorý reprezentoval Martin Bodnár, Gabriela Homolová a Štefan Maťovka (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Družstvo navrhlo zjednodušenie webovej stránky a „prípravu“ stránky priamo na mieru pre klienta podľa jeho profilu.

Tretie miesto obsadil tím v zložení: Tomáš Brotka, Dominik Kitko a Nikola Semanová (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Vo svojom návrhu riešenia prezentovali myšlienku vytvorenia virtuálneho personálneho bankára.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut