Talenty sme hľadali v Košiciach

Na Technickej univerzite v Košiciach sme včera medzi vysokoškolákmi hľadali talenty. Tí najšikovnejší sa môžu stať našimi kolegami. Viacerí tím ČSOB Finančnej skupiny už posilnili.

Na pôde Technickej univerzity v Košiciach si zmeralo sily 50 študentov. V súťaži ČSOB HlavaPäta sme už po druhý raz v tomto roku dali priestor kreatívnym študentom a ich inovatívnym nápadom. Svoj talent predviedli pri riešení zadania, ktoré sa týkalo internetového portálu a „online finančného života“.

Súťažiace tímy predviedli zaujímavé a netradičné návrhy, ktoré prezentovali pred odbornou porotou zloženou z manažérov ČSOB Finančnej skupiny. Študenti dokázali, že majú zaujímavé a netradičné návrhy na to, ako by mal internetový portál finančnej skupiny vyzerať.

Odbornú porotu v konkurencii sedemnástich tímov najviac zaujal návrh s názvom „Tvoj hlas, Tvoja voľba“, ktorá navrhovala najlepšiu internetovú aplikáciu pre finančnú skupinu. Reprezentoval ju tím v zložení: Jozef Dzuriš (Ekonomická fakulta, TU Košice), Marián Kočiš (Fakulta manažmentu, Prešovská univerzita) a Lucia Šidelská (Ekonomická fakulta, TU Košice). Víťazné družstvo získal ako cenu stáž v ČSOB Finančnej skupine.

Na druhom mieste sa umiestnil tím, ktorý reprezentoval Martin Bodnár, Gabriela Homolová a Štefan Maťovka (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Družstvo navrhlo zjednodušenie webovej stránky a „prípravu“ stránky priamo na mieru pre klienta podľa jeho profilu.

Tretie miesto obsadil tím v zložení: Tomáš Brotka, Dominik Kitko a Nikola Semanová (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Vo svojom návrhu riešenia prezentovali myšlienku vytvorenia virtuálneho personálneho bankára.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.