Talenty sme hľadali v Košiciach

Na Technickej univerzite v Košiciach sme včera medzi vysokoškolákmi hľadali talenty. Tí najšikovnejší sa môžu stať našimi kolegami. Viacerí tím ČSOB Finančnej skupiny už posilnili.

Na pôde Technickej univerzity v Košiciach si zmeralo sily 50 študentov. V súťaži ČSOB HlavaPäta sme už po druhý raz v tomto roku dali priestor kreatívnym študentom a ich inovatívnym nápadom. Svoj talent predviedli pri riešení zadania, ktoré sa týkalo internetového portálu a „online finančného života“.

Súťažiace tímy predviedli zaujímavé a netradičné návrhy, ktoré prezentovali pred odbornou porotou zloženou z manažérov ČSOB Finančnej skupiny. Študenti dokázali, že majú zaujímavé a netradičné návrhy na to, ako by mal internetový portál finančnej skupiny vyzerať.

Odbornú porotu v konkurencii sedemnástich tímov najviac zaujal návrh s názvom „Tvoj hlas, Tvoja voľba“, ktorá navrhovala najlepšiu internetovú aplikáciu pre finančnú skupinu. Reprezentoval ju tím v zložení: Jozef Dzuriš (Ekonomická fakulta, TU Košice), Marián Kočiš (Fakulta manažmentu, Prešovská univerzita) a Lucia Šidelská (Ekonomická fakulta, TU Košice). Víťazné družstvo získal ako cenu stáž v ČSOB Finančnej skupine.

Na druhom mieste sa umiestnil tím, ktorý reprezentoval Martin Bodnár, Gabriela Homolová a Štefan Maťovka (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Družstvo navrhlo zjednodušenie webovej stránky a „prípravu“ stránky priamo na mieru pre klienta podľa jeho profilu.

Tretie miesto obsadil tím v zložení: Tomáš Brotka, Dominik Kitko a Nikola Semanová (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Vo svojom návrhu riešenia prezentovali myšlienku vytvorenia virtuálneho personálneho bankára.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.