Talenty sme hľadali v Košiciach

Na Technickej univerzite v Košiciach sme včera medzi vysokoškolákmi hľadali talenty. Tí najšikovnejší sa môžu stať našimi kolegami. Viacerí tím ČSOB Finančnej skupiny už posilnili.

Na pôde Technickej univerzity v Košiciach si zmeralo sily 50 študentov. V súťaži ČSOB HlavaPäta sme už po druhý raz v tomto roku dali priestor kreatívnym študentom a ich inovatívnym nápadom. Svoj talent predviedli pri riešení zadania, ktoré sa týkalo internetového portálu a „online finančného života“.

Súťažiace tímy predviedli zaujímavé a netradičné návrhy, ktoré prezentovali pred odbornou porotou zloženou z manažérov ČSOB Finančnej skupiny. Študenti dokázali, že majú zaujímavé a netradičné návrhy na to, ako by mal internetový portál finančnej skupiny vyzerať.

Odbornú porotu v konkurencii sedemnástich tímov najviac zaujal návrh s názvom „Tvoj hlas, Tvoja voľba“, ktorá navrhovala najlepšiu internetovú aplikáciu pre finančnú skupinu. Reprezentoval ju tím v zložení: Jozef Dzuriš (Ekonomická fakulta, TU Košice), Marián Kočiš (Fakulta manažmentu, Prešovská univerzita) a Lucia Šidelská (Ekonomická fakulta, TU Košice). Víťazné družstvo získal ako cenu stáž v ČSOB Finančnej skupine.

Na druhom mieste sa umiestnil tím, ktorý reprezentoval Martin Bodnár, Gabriela Homolová a Štefan Maťovka (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Družstvo navrhlo zjednodušenie webovej stránky a „prípravu“ stránky priamo na mieru pre klienta podľa jeho profilu.

Tretie miesto obsadil tím v zložení: Tomáš Brotka, Dominik Kitko a Nikola Semanová (všetci Ekonomická fakulta, TU Košice). Vo svojom návrhu riešenia prezentovali myšlienku vytvorenia virtuálneho personálneho bankára.

Ste si istí, že svoj smartfón využívate naplno?

Vedeli ste, že 4G sieť máte na dosah už aj vy? A to bez dodatočných poplatkov.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Antonína Kvapila

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 6. vydanie.

V Botanickej záhrade SPU otvorili jedinečnú výstavu orchideí

Pri vstupe do skleníkov Botanickej záhrady SPU sa návštevník ocitne akoby v inom svete. Vo svete tisícich farieb, tvarov a vôní.

Noc architektúry 2018

Dvakrát v priebehu jedného roka sa slovenská architektonická obec stretáva na podujatí – Noc architektúry.