Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Rodinná banka CEPTRA mení značku

Novou značkou slovenskej rodinnej banky CEPTRA s.r.o sa stala Cord Blood Centre. Od 1.7. 2012 tak zastrešila všetky činnosti rodinnej banky CEPTRA.

Prevzatím značky Cord Blood Center sa pre slovenskú pobočku (pôvodne CEPTRA s.r.o) zavŕšil proces integrácie medzinárodnej skupiny rodinných bánk Cord Blood Center Group.

Cord Blood Center Group predstavuje druhú najväčšiu rodinnú banku v Európe. Spoločnosť pôsobí okrem Slovenska v ďalších 5 európskych krajinách: v Česku, Maďarsku, Rakúsku, Rumunsku a Taliansku. Pupočníkovú krv v nej má uskladnenú viac než 100 000 detí z celej Európy.

Od júna 2012 prináša spoločnosť na Slovensko možnosť uchovať okrem pupočníkovej krvi aj tkanivo pupočníka. Svojimi vlastnosťami sa navzájom dopĺňajú a spolu predstavujú vzácny zdroj kmeňových buniek.

Úspešná liečba znamená kvalitný život: Víziou rodinnej banky Cord Blood Center je umožniť čo najširšie využitie pupočníkovej krvi na liečbu pacientov a to v súlade s celosvetovými trendmi medicínskej praxe.

Profesionálnou prípravou transplantátov z pupočníkovej krvi sa začala spoločnosť zaoberať ako jedna z prvých v Európe už v roku 1997. Vďaka medzinárodnej spolupráci, vlastnému výskumu a neustálemu zdokonaľovaniu technológií ponúka spôsob odberu a spracovania, ktorý umožňuje získať a uchovať najvyšší možný počet a spektrum kmeňových. Výrazne sa tak zvyšuje šanca na úspešnú liečbu v prípade ich použitia.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.