Rodinná banka CEPTRA mení značku

Novou značkou slovenskej rodinnej banky CEPTRA s.r.o sa stala Cord Blood Centre. Od 1.7. 2012 tak zastrešila všetky činnosti rodinnej banky CEPTRA.

Prevzatím značky Cord Blood Center sa pre slovenskú pobočku (pôvodne CEPTRA s.r.o) zavŕšil proces integrácie medzinárodnej skupiny rodinných bánk Cord Blood Center Group.

Cord Blood Center Group predstavuje druhú najväčšiu rodinnú banku v Európe. Spoločnosť pôsobí okrem Slovenska v ďalších 5 európskych krajinách: v Česku, Maďarsku, Rakúsku, Rumunsku a Taliansku. Pupočníkovú krv v nej má uskladnenú viac než 100 000 detí z celej Európy.

Od júna 2012 prináša spoločnosť na Slovensko možnosť uchovať okrem pupočníkovej krvi aj tkanivo pupočníka. Svojimi vlastnosťami sa navzájom dopĺňajú a spolu predstavujú vzácny zdroj kmeňových buniek.

Úspešná liečba znamená kvalitný život: Víziou rodinnej banky Cord Blood Center je umožniť čo najširšie využitie pupočníkovej krvi na liečbu pacientov a to v súlade s celosvetovými trendmi medicínskej praxe.

Profesionálnou prípravou transplantátov z pupočníkovej krvi sa začala spoločnosť zaoberať ako jedna z prvých v Európe už v roku 1997. Vďaka medzinárodnej spolupráci, vlastnému výskumu a neustálemu zdokonaľovaniu technológií ponúka spôsob odberu a spracovania, ktorý umožňuje získať a uchovať najvyšší možný počet a spektrum kmeňových. Výrazne sa tak zvyšuje šanca na úspešnú liečbu v prípade ich použitia.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.