Rodinná banka CEPTRA mení značku

Novou značkou slovenskej rodinnej banky CEPTRA s.r.o sa stala Cord Blood Centre. Od 1.7. 2012 tak zastrešila všetky činnosti rodinnej banky CEPTRA.

Prevzatím značky Cord Blood Center sa pre slovenskú pobočku (pôvodne CEPTRA s.r.o) zavŕšil proces integrácie medzinárodnej skupiny rodinných bánk Cord Blood Center Group.

Cord Blood Center Group predstavuje druhú najväčšiu rodinnú banku v Európe. Spoločnosť pôsobí okrem Slovenska v ďalších 5 európskych krajinách: v Česku, Maďarsku, Rakúsku, Rumunsku a Taliansku. Pupočníkovú krv v nej má uskladnenú viac než 100 000 detí z celej Európy.

Od júna 2012 prináša spoločnosť na Slovensko možnosť uchovať okrem pupočníkovej krvi aj tkanivo pupočníka. Svojimi vlastnosťami sa navzájom dopĺňajú a spolu predstavujú vzácny zdroj kmeňových buniek.

Úspešná liečba znamená kvalitný život: Víziou rodinnej banky Cord Blood Center je umožniť čo najširšie využitie pupočníkovej krvi na liečbu pacientov a to v súlade s celosvetovými trendmi medicínskej praxe.

Profesionálnou prípravou transplantátov z pupočníkovej krvi sa začala spoločnosť zaoberať ako jedna z prvých v Európe už v roku 1997. Vďaka medzinárodnej spolupráci, vlastnému výskumu a neustálemu zdokonaľovaniu technológií ponúka spôsob odberu a spracovania, ktorý umožňuje získať a uchovať najvyšší možný počet a spektrum kmeňových. Výrazne sa tak zvyšuje šanca na úspešnú liečbu v prípade ich použitia.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.