Majster Slovenska detských domovov vo futbale je z Ružomberka

Slovenským šampiónom detských domov vo futbale sa stal tím z Ružomberka. Necpalčania skončili v nabitej konkurencii na piatej priečke.

MARTIN. Najlepší futbalový tím medzi detskými domovmi na Slovensku má Detský domov – Náhradné rodiny Detského centra Ružomberok. Zástupcom Turca bol Detský domov Necpaly, ktorého družstvo skončilo na výbornej piatej pozícii. Najlepším strelcom turnaja sa stal Lukáša Horvátha z Detského domova Istebné.

Desať najlepších futbalistov z prvých troch družstiev, vytvorí slovenský reprezentačný tím futbalistov do 16 rokov, ktorý nás bude reprezentovať na Majstrovstvách Európy detských domovov vo futbale - Hope for Euro 2013 v Poľsku. Z nich sa môže slovenské družstvo kvalifikovať až na svetový šampionát.

V poradí 18. majstrovstvá Slovenska detských domovov vo futbale sa konali na ihriskách v areáli Spojenej školy v Martine, kde si zmerali sily futbalisti z 11 slovenských detských domovov. Podujatie organizovala prvá slovenská spoločnosť pre pomoc deťom v náhradnej starostlivosti - Detské centrum so sídlom v Ružomberku, v spolupráci s KIA Motors Slovakia.

Konečné poradie:

1. DeD - Náhradné rodiny Detského centra Ružomberk

2. DeD Snina

3. DeD Klobušice

4. DeD Istebné

5. DeD Necpaly

6. DeD Kolárovo

7. DeD Ružomberok

8. DeD Handlová

9. DeD Holíč

10. DeD Dobšiná

11. DeD Slovenské Nové Mesto

12. DeD Zlatovce

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.