Majster Slovenska detských domovov vo futbale je z Ružomberka

Slovenským šampiónom detských domov vo futbale sa stal tím z Ružomberka. Necpalčania skončili v nabitej konkurencii na piatej priečke.

MARTIN. Najlepší futbalový tím medzi detskými domovmi na Slovensku má Detský domov – Náhradné rodiny Detského centra Ružomberok. Zástupcom Turca bol Detský domov Necpaly, ktorého družstvo skončilo na výbornej piatej pozícii. Najlepším strelcom turnaja sa stal Lukáša Horvátha z Detského domova Istebné.

Desať najlepších futbalistov z prvých troch družstiev, vytvorí slovenský reprezentačný tím futbalistov do 16 rokov, ktorý nás bude reprezentovať na Majstrovstvách Európy detských domovov vo futbale - Hope for Euro 2013 v Poľsku. Z nich sa môže slovenské družstvo kvalifikovať až na svetový šampionát.

V poradí 18. majstrovstvá Slovenska detských domovov vo futbale sa konali na ihriskách v areáli Spojenej školy v Martine, kde si zmerali sily futbalisti z 11 slovenských detských domovov. Podujatie organizovala prvá slovenská spoločnosť pre pomoc deťom v náhradnej starostlivosti - Detské centrum so sídlom v Ružomberku, v spolupráci s KIA Motors Slovakia.

Konečné poradie:

1. DeD - Náhradné rodiny Detského centra Ružomberk

2. DeD Snina

3. DeD Klobušice

4. DeD Istebné

5. DeD Necpaly

6. DeD Kolárovo

7. DeD Ružomberok

8. DeD Handlová

9. DeD Holíč

10. DeD Dobšiná

11. DeD Slovenské Nové Mesto

12. DeD Zlatovce

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.