Od ZSE Energia budeme odoberať aj plyn

Bratislava 29. októbra (TASR-OTS) - Recept na úspech majiteľa Pekárne Nela, Marina Dimiča, je robiť všetko na profesionálnej úrovni. Na trhu pôsobíte už viac ako 20 rokov. Ako sa zrodil ...

Na trhu pôsobíte už viac ako 20 rokov. Ako sa zrodil podnikateľský zámer Pekárne Nela a aký je váš recept na úspech?

Pamätám si, ako by to bolo včera. S manželkou sme sa vrátili z dovolenky. Rozhodli sme sa otvoriť pekáreň a vyrábať výrobky, ktoré na Slovensku chýbali. Z Francúzska sme nakúpili kompletnú technológiu, zamestnali 5 pracovníkov a začali vyrábať bagety, bagetky, croissanty a ostatné výrobky s originálnymi francúzskymi receptúrami. Mojím receptom na úspech je robiť všetko, čomu sa venujem, na profesionálnej úrovni.

Čím je špecifická pekárenská výroba?

Pekárenská výroba je veľmi živá. Od začiatku až po upečenie chleba treba dodržiavať presný technologický postup. Pekáreň Nela je nositeľom certifikátu BRC a zvláštny dôraz kladieme na bezpečnosť, hygienu a kvalitu.

Aké miesto má vo vašej histórii spoločnosť ZSE Energia a ako ste spokojní s jej dodávkami elektriny?

So ZSE Energia spolupracujeme už od začiatku podnikania. V prípade akútneho prerušenia dodávky elektriny nás vždy včas informujú a po vzájomnej dohode plne rešpektujú naše potreby, aby sme vedeli dodať naše výrobky do obchodných reťazcov včas. ZSE Energia plne chápe, že zabezpečenie nepretržitej dodávky elektriny je pri pekárenskej výrobe kľúčové. Vie sa nám vždy prispôsobiť a flexibilne reaguje na meniace sa podmienky. ZSE Energia je preto náš stabilný a dôležitý dodávateľ.

Od jesene minulého roka poskytuje ZSE Energia zákazníkom novú komoditu - plyn. Ako vnímate združenú dodávku oboch komodít?

Informácia, že ZSE Energia ponúka okrem elektriny aj plyn, nás veľmi potešila. Túto skutočnosť vnímame veľmi pozitívne a pre partnerstvo je to len prínosom. Plne sme túto možnosť aj využili a od roku 2013 budeme odoberať obidve komodity od spoločnosti ZSE Energia, čo je zaujímavé nielen z ekonomického hľadiska.

www.zse-energia.sk

ji pop

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.