Vypnúť (a zapnúť) môžete kedykoľvek

Každý z nás sa potrebuje občas prepnúť do oddychového módu. Čo tak usadiť sa do kresla a pohrúžiť sa chvíľu do osudu niekoho iného?

Nie vždy však televízia súcití s vašimi momentálnymi potrebami -  keď máte chuť na jednoduchú komédiu, dávajú búrlivé politické diskusie, keď si chcete poplakať pri romantickom príbehu, na obrazovke „číhajú“ príšery z vesmíru. TV Extra od Orangeu sa ale prispôsobí vám a bude zdieľať vašu náladu – vďaka interaktívnym funkciám ako archív, digitálna videopožičovňa, mozaika či prehľadný programový sprievodca. Napríklad Archív vám otvára prístup k programu odvysielanému až 7 dní dozadu, tak už nemusíte sledovať hodiny, aby ste stihli obľúbený televízny program. Vyberať si môžete zo 14 najsledovanejších TV staníc a jednoducho pozerať kedy chcete.  S osobnou Filmotékou si zase jednoducho vypožičiate film cez diaľkový ovládač. V mesačnom poplatku máte až 50 filmov, ktoré môžete pozerať do sýtosti a ak vám nestačí, za poplatok si môžete vyberať z ďalších stoviek najnovších hitov vo Filmotéke+. A kto povedal, že obľúbené filmy môžete sledovať iba na televíznom prijímači z pohodlia obývačky? S Mobilnou TV, ktorú môžete mať v balíku TV Extra si pokojne vezmete svoju televíziu do práce, autobusu alebo kdekoľvek máte práve chuť.  Stačí si vybrať zariadenie s pripojením na internet - či už je to počítač, notebook, tablet alebo smartfón a televíznu zábavu máte pri sebe kdekoľvek. Vyskúšajte aj vy čaro moderných televíznych funkcií – s TV Extra vie dnes Orange vylepšiť televíziu každému a priniesť nevídaný komfort.

Dnes si už prakticky každý na Slovensku môže vylepšiť svoju klasickú, satelitnú či káblovú televíziu vďaka balíku interaktívnych televíznych funkcií TV Extra od Orangeu. Stačí na to domáce internetové pripojenie s rýchlosťou aspoň 2 Mbit/s a už za 6,99 eur mesačne môžete mať lepšiu televíziu. Nemusíte ani meniť vášho poskytovateľa televízie. Podrobnosti o TV od Orangeu nájdete na www.orange.sk/orangetv.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.