Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Inzeráty zadarmo

Internetový bazár s možnosťou bezplatného pridávania inzerátov, prehľadne radených do jednotlivých kategórií. Samozrejmosťou je možnosť vložiť k inzerátu fotografie....

Slovenský internetový bazár http://inzeraty.pozri.sk sa prezentuje ako prehľadná a dizajnovo príťažlivá inzertná stránka, internetový bazár s možnosťou bezplatného pridávania inzerátov, prehľadne radených do jednotlivých kategórií. Samozrejmosťou je možnosť vložiť k inzerátu fotografie, ktoré sa automaticky zmenšia a optimalizujú pre rýchlejšie načítanie.
Stránka svojim užívateľom poskytuje a ponúka široký priestor pri predaji či kúpe, v prehľadnej a rýchlej forme. Jednoduchosť v orientovaní sa v množstve zaujímavých inzertných ponúk na stránke podporuje zrozumiteľné delenie jednotlivých inzerátov do príslušných kategórií ako napríklad kategória auto-moto, práca, reality, detské potreby, šport, počítače, elektronika a ďalšie obsahové kategórie.

Rýchlej orientácii v inzercii napomáha aj možnosť výberu voľby najnovšie vložených inzerátov najnovšie inzeráty, ale aj možnosť vyhľadávania inzerátov podľa kľúčového slova.

Okrem obsahovej aktualizácie stránky je veľký dôraz kladený aj na jednoduchosť orientovania sa v jednotlivých kategóriách ktoré inzercia ponúka, ako aj na technickú zrozumiteľnosť užívateľských úkonov potrebných pri vkladaní vlastných inzertných ponúk.Pomocou a zárukou pre správne vloženie inzerátu je pre užívateľa pochopiteľná krátka nápoveda pri políčkach pre vloženie nadpisu, textu inzerátu a ďalších potrebných údajov, ktoré užívateľa upozornia napríklad na optimálnu dĺžku textu vkladaného inzerátu a podobne. Vloženie vlastnej inzercie sa tak pre užívateľa stáva nenáročným a jednoduchým úkonom. Pridať inzerát zadarmo.

Stránka disponuje tisíckami aktuálnych inzerátov, ktoré sú v pravidelných častých intervaloch ručne kontrolované a aktualizované. V súvislosti s dôslednou kontrolou tak stránka obsahuje len minimálny počet inzerátov propagujúcich pochybné služby, inzerátov poskytujúcich zavádzajúce informácie, či duplicitných inzerátov.

Pridajte sa k nám aj na Facebook-u.

Stránka patrí do skupiny serverov Pozri.sk, ďaľšie stránky skupiny sú aj Reality, Autobazar, Horoskopy, TV program, Správy, Počasie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.