McDonald's znižuje spotrebu energie

OTS: Lukáš Hrubý, facility manager McDonald's, o dôvodoch úspechu a o ekologickom využívaní zdrojov. Bratislava 5. novembra (TASR-OTS) - McDonald's je synonymom rýchleho občerstvenia. Na ...

OTS: Lukáš Hrubý, facility manager McDonald's, o dôvodoch úspechu a o ekologickom využívaní zdrojov.

Bratislava 5. novembra (TASR-OTS) - McDonald's je synonymom rýchleho občerstvenia. Na Slovensku pôsobí už 17 rokov. Čo stojí za jeho úspechom? Momentálne prevádzkujeme 27 reštaurácií a pripravujeme ďalšie. Zákazníci očakávajú dobré jedlo a my sa im snažíme poskytnúť nezabudnuteľný zážitok. Vyrábame produkty z prvotriednych surovín a dodávateľov vyberáme s dôrazom na kvalitu. Pozorne počúvame požiadavky zákazníkov a snažíme sa im vyhovieť.

Váš franchising systém zahŕňa aj environmentálny program, v čom spočíva? Dôkladne vyberáme dodávateľov s certifikátmi šetrného pestovania surovín. Deklarujeme, že pôda určená na pestovanie nebola získaná vyrubovaním pralesov. Zo získaných prostriedkov prispievame na výsadbu stromov, separujeme a recyklujeme odpad. Tiež sledujeme spotrebu energií a zaviazali sme sa znižovať našu energetickú stopu – footprint.

Aké miesto má vo vašej histórii spoločnosť ZSE Energia a ako ste spokojní s dodávkou elektriny od tohto dodávateľa? Osobne som so ZSE Energia začal spolupracovať pred 2 rokmi. Cieľom bolo zjednotiť nákup elektriny a prípadne aj plynu. Oslovili sme významné spoločnosti na trhu. ZSE Energia sa ukázala ako spoľahlivý partner. Zrealizovali sme výberové konanie, revíziu podmienok odberu elektriny a tým sme ušetrili na spotrebe a nákladoch.

Od jesene minulého roka poskytuje ZSE Energia aj novú komoditu - plyn. Ako vnímate združenú dodávku oboch komodít? Z dlhodobého hľadiska určite chceme využiť združenú dodávku elektriny a plynu, z ktorej vyplýva zjednodušenie podmienok, dodávok a tiež administratívy.

Ako ste spokojní so službami a klientskym servisom od ZSE Energia? S prístupom a službami obchodných zástupcov ZSE Energia, ktorí sa o nás starajú, som spokojný. Samozrejme, vždy sa nájde priestor na zlepšenie. Vďaka dobrému partnerstvu sa nám ho ale darí identifikovať a aj využiť.

www.zse-energia.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.