McDonald's znižuje spotrebu energie

OTS: Lukáš Hrubý, facility manager McDonald's, o dôvodoch úspechu a o ekologickom využívaní zdrojov. Bratislava 5. novembra (TASR-OTS) - McDonald's je synonymom rýchleho občerstvenia. Na ...

OTS: Lukáš Hrubý, facility manager McDonald's, o dôvodoch úspechu a o ekologickom využívaní zdrojov.

Bratislava 5. novembra (TASR-OTS) - McDonald's je synonymom rýchleho občerstvenia. Na Slovensku pôsobí už 17 rokov. Čo stojí za jeho úspechom? Momentálne prevádzkujeme 27 reštaurácií a pripravujeme ďalšie. Zákazníci očakávajú dobré jedlo a my sa im snažíme poskytnúť nezabudnuteľný zážitok. Vyrábame produkty z prvotriednych surovín a dodávateľov vyberáme s dôrazom na kvalitu. Pozorne počúvame požiadavky zákazníkov a snažíme sa im vyhovieť.

Váš franchising systém zahŕňa aj environmentálny program, v čom spočíva? Dôkladne vyberáme dodávateľov s certifikátmi šetrného pestovania surovín. Deklarujeme, že pôda určená na pestovanie nebola získaná vyrubovaním pralesov. Zo získaných prostriedkov prispievame na výsadbu stromov, separujeme a recyklujeme odpad. Tiež sledujeme spotrebu energií a zaviazali sme sa znižovať našu energetickú stopu – footprint.

Aké miesto má vo vašej histórii spoločnosť ZSE Energia a ako ste spokojní s dodávkou elektriny od tohto dodávateľa? Osobne som so ZSE Energia začal spolupracovať pred 2 rokmi. Cieľom bolo zjednotiť nákup elektriny a prípadne aj plynu. Oslovili sme významné spoločnosti na trhu. ZSE Energia sa ukázala ako spoľahlivý partner. Zrealizovali sme výberové konanie, revíziu podmienok odberu elektriny a tým sme ušetrili na spotrebe a nákladoch.

Od jesene minulého roka poskytuje ZSE Energia aj novú komoditu - plyn. Ako vnímate združenú dodávku oboch komodít? Z dlhodobého hľadiska určite chceme využiť združenú dodávku elektriny a plynu, z ktorej vyplýva zjednodušenie podmienok, dodávok a tiež administratívy.

Ako ste spokojní so službami a klientskym servisom od ZSE Energia? S prístupom a službami obchodných zástupcov ZSE Energia, ktorí sa o nás starajú, som spokojný. Samozrejme, vždy sa nájde priestor na zlepšenie. Vďaka dobrému partnerstvu sa nám ho ale darí identifikovať a aj využiť.

www.zse-energia.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.