Skutočná ochrana pre vaše auto

Takmer 3000 krádeží ročne. Len 500 z nich objasnených. Šanca na vrátenie vozidla minimálna. Kradnú sa malé autá, limuzíny aj stavebné stroje. Bežné zabezpečovacie systémy profesionálov nezastavia. Krádeže búrajú rozpočty rodín, firmy strácajú investované peniaze. Pritom riešenie existuje, je stopercentne účinné a pochádza zo Slovenska!

imobilizér

Unikátny imobilizér

Imobilizéry a autoalarmy od slovenského výrobcu VAM system ponúkajú skutočne účinnú ochranu proti odcudzeniu vášho vozidla. Imobilizér je na trhu od roku 1999. Behom 13 rokov pôsobenia firma nainštalovala tento systém do viac ako 4000 vozidiel. V 260-tich prípadoch došlo k pokusu o krádež, no ani v jedinom prípade páchateľ neuspel. Skúsenosti potvrdzujú, že žiaden zlodej nedokáže unikátny imobilizér prekonať. Systém je certifikovaný a spĺňa príslušné normy EHK a EÚ, získal kladné hodnotenie od Policajného zboru SR a odporúčajú ho poisťovne.

Tri produkty

Firma ponúka tri modelové rady. Základný imobilizér VAM 01 ochráni auto pred naštartovaním neoprávnenou osobou. VAM ACOUSTIC je špičkový alarm, varujúci pred vniknutím do interiéru vozidla, pokusom o odtiahnutie alebo v prípade otvorenia motorového priestoru. Alarm sa montuje ako doplnkový systém k imobilizéru VAM 01.

Tretím produktom je unikátny systém VAM TIMER, ktorý dokáže zabrániť krádeži naštartovaného vozidla (tzv. car jacking). Neoprávnená osoba môže s vozidlom jazdiť len do uplynutia časového limitu. Potom sa vypne motor a auto sa stane nepojazdným. Časový limit umožňuje dojazd približne 1500 metrov, čo v prípade lúpežného prepadnutia dáva majiteľovi možnosť úniku do bezpečia.

Ako to funguje

Pracovníci spoločnosti VAM nainštalujú do vozidla imobilizér. Majiteľ obdrží dve unikátne kódové kazety. Pred jazdou vloží kazetu do pevnej časti imobilizéru, ktorá je zabudovaná v interiéri vozidla. Následne môže auto naštartovať a jazdiť s ním bez obmedzenia. Po zastavení vozidla stačí kazetu vytiahnuť a odniesť so sebou. Bez tejto kazety nie je možné vozidlo naštartovať.

Každá kódová kazeta je originálna. Výrobu, predaj a montáž imobilizéru vykonáva jediná rodinná firma. Tým je zabezpečená dokonalá integrita systému. Kazeta odoláva vode, prachu aj nárazom. Imobilizér je stopercentne spoľahlivý a ešte nikdy nenechal majiteľa stáť s nepojazdným autom. Pre jeho odolnosť sa hodí aj k ochrane ťažkých stavebných strojov. Systém ma nulový odber prúdu, takže sa nemusíte obávať vybitia batérie ani pri dlhšej odstávke vozidla.

Montáž imobilizéru

Montáž zabezpečuje priamo spoločnosť VAM system. Po dohode prídu kdekoľvek na Slovensku za vami a behom 3 až 5 hodín vám systém namontujú do vozidla. Imobilizér môže byť namontovaný aj do úplne nového vozidla priamo u predajcu. Inštaláciou systému nestrácate záruku na vozidlo. Zabezpečovacie zariadenia od VAM system sú vhodné pre vozidlá všetkých továrenských značiek, bez ohľadu na model, výbavu alebo typ motora.

Podrobnejšie informácie o produktoch VAM, ako aj kompletný cenník nájdete na webových stránkach výrobcu. V prípade záujmu neváhajte a kontaktujte firmu e-mailom na adrese vamos@vam01.sk alebo telefonicky na čísle +421 907 586 264. Radi vám vysvetlia fungovanie systému a odpovedia na všetky vaše otázky.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu