Cudzie jazyky sa teraz učia v Žiline bezplatne

Žilinčania majú možnosť v novembri a decembri bezplatne navštevovať kurz cudzieho jazyka v Jazykovej škole VIVEUS.

Žilinčania majú možnosť v novembri a decembri bezplatne navštevovať kurz cudzieho jazyka v Jazykovej škole VIVEUS. Jazyková školachce ukázať obyvateľom Žiliny efektívny systém výučby jazykov, ktorý umožňuje rýchle zvládnutie cudzieho jazyka na komunikačnej úrovni.

Študenti môžu bezplatne študovať cudzí jazyk v mesiacoch november a december po tom, čo sa prihlásia do jedného z nových kurzov so začiatkom v januári. Bezplatná ponuka platí do naplnenia kapacity školy.

Jazyková škola VIVEUS vyučuje angličtinu, francúzštinu, nemčinu, taliančinu a španielčinu. Študentov rozdeľuje do 16 jazykových úrovní, aby bolo zabezpečené rovnorodé zloženie študijných skupín. Miniskupinové jazykové kurzy v Žiline prebiehajú ráno, doobeda, poobede, večer a tiež počas víkendu. Štúdium je akreditované Ministerstvom školstva Slovenskej republiky. Študenti sú zároveň pripravovaní na zloženie medzinárodných skúšok podľa ich výberu, ako napríklad Cambridge skúšok FCE, CAE alebo IELTS. Jazyková škola VIVEUS je tiež akreditovaným centrom pre vykonávanie skúšok TOEFL.

Ponuka bezplatného štúdia platí aj pre žiakov Detskej jazykovej školy VIVEUS.  Deväť ročníkov Detskej jazykovej školy je tiež ukončených vykonaním medzinárodne uznávanej skúšky PET.

Kvalitu práce a technického vybavenia Jazykovej školy VIVEUS ocenilo aj vydavateľstvo Oxford University Press a udelilo jej ocenenie Oxford Quality School.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu