Prechodom k Energii2 získate rýchlo lacnejší plyn a elektrinu

Zákazníci, ktorí chcú už od Nového roku odoberať lacnejší zemný plyn a elektrickú energiu, by mali počas novembra vymeniť doterajšieho dodávateľa za nového. Nižšie ceny než majú dominantní dodávatelia ponúka alternatívny predajca zemného plynu a elektrickej energie - spoločnosť Energie2, a. s. Rýchlu zmenu počas jedného mesiaca umožňuje nový zákon a stačí na ňu podpis zmluvy a plnej moci. Pri uzatvorení zmluvy cez internet dostane zákazník ešte navyše 2 % zľavu. Informoval o tom obchodný riaditeľ spoločnosti Energie2, a.s. Eduard Chudovský.

,,Už doteraz sme boli lacnejší pri elektrine o cca 10 % ako dominantní dodávatelia a od nového roka ceny elektriny ešte znížime. Zákazníci by to mali využiť, rovnako ako aj skutočnosť, že zmena ešte nebola nikdy taká rýchla ako teraz. Slovensko totiž prijalo od septembra tretí energetický balíček, ktorý by mal priniesť spotrebiteľovi vyššiu mieru ochrany a zvýšiť konkurenciu jednotlivých dodávateľov. Výraznou zmenou je možnosť zmeniť dodávateľa oveľa jednoduchšie ako tomu bolo v minulosti. Nové pravidlá skrátili zákonné lehoty zmenového procesu pre plyn aj elektrinu na 21 dní. Zároveň skrátili aj výpovednú lehotu pre zmluvy na dobu neurčitú z troch mesiacov na jeden mesiac a možnosť zmeny dodávateľa v ľubovoľnom mesiaci“, povedal E. Chudovský.
Dodal, že v praxi to znamená, že počas jedného mesiaca dokáže odberateľ zmeniť svojho dodávateľa za nového. “Zmenový proces sa teraz stal pre zákazníka oveľa dostupnejším a rýchlejším. Každý zákazník má rád, keď nemusí čakať a vidí okamžite výhody svojho rozhodnutia. Už to nie je pre neho zdĺhavý proces výpovede a zmeny, ktorý ho odrádzal od samotného rozhodnutia. Zákazník má tak oveľa viac možností reagovať na zmeny na trhu aj v priebehu roka. Je to pre nás príležitosť ešte viac zabojovať o nového zákazníka a ponúknuť výhody širšej skupine zákazníkov už od januára”, povedal E. Chudovský.
Ďalej poukázal na to, že alternatívni dodávatelia nie sú pre slovenských zákazníkov ničím novým. Podľa národnej správy Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO), za rok 2011 sa počet odberateľov z radov domácností, ktorí zmenili v priebehu minulého roka dodávateľa elektriny, zvýšil 2,3 násobne oproti roku 2010. Pritom štatistiku skresľoval fakt, že zmenový proces bol vtedy ešte zdĺhavý a veľká časť zákazníkov zmluvu podpísala ešte v roku 2011, ale zmena prebehla až k 1.1.2012, respektíve k 1.4.2012.
„Našimi prvými zákazníkmi boli hlavne nadnárodné spoločnosti, ktoré poznajú tento proces zo zahraničia, neskôr aj malí a strední podnikatelia, a v poslednom roku cítime zvýšený záujem hlavne u domácností. Klienti sa už nepýtajú, či im môže dodávať energie aj niekto iný než doterajší dodávateľ, ale zaujíma ich produkt a jeho cena, prípadne ďalšie výhody, ktoré môžu získať. Klienti sa dnes už naozaj neboja, ale vyberajú si sami. Preto som rád, že spoločnosť Energie2, a.s. už dva roky po sebe patrí medzi najvýhodnejších dodávateľov elektriny a plynu a každý jej zákazník v roku reálne šetril náklady na energiách výrazným spôsobom“, zdôraznil E. Chudovský.
Dodal, že aj tento rok firma pripravila viacero zaujímavých akcií a kampaní. Najväčší záujem klienti stále prejavujú o produkty Nebeská ponuka a eZmluva.
,,Pri osobnom predaji a produkte Nebeská ponuka získavajú klienti dodatočnú vernostnú zľavu a garanciu úspory až na 6 rokov a pri produkte eZmluva získavajú dodatočnú 2 % zľavu počas celej doby viazanosti, ak si uzatvoria zmluvu sami cez jednoduchý dotazník na internetovej stránke spoločnosti Energie2, a.s. Tento rok sa Energie2 stala partnerom spoločnosti Lyoness, kde rovnako zaznamenala zvýšený záujem o predaj svojich produktov”, uzavrel E. Chudovský

Ďalšie informácie sú na infolinke Energie2: 0850 166 066, alebo na www.energie2.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.