Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

exe na Tekom tcworld vo Wiesbadene

Bratislava 12. novembra (TASR-OTS) - Spoločnosť exe, popredný dodávateľ IT služieb na Slovensku, je zároveň významným poskytovateľom prekladateľských služieb do 45 svetových jazykov. V roku ...

Bratislava 12. novembra (TASR-OTS) - Spoločnosť exe, popredný dodávateľ IT služieb na Slovensku, je zároveň významným poskytovateľom prekladateľských služieb do 45 svetových jazykov. V roku 2012 sa umiestnila v rebríčku TOP20 poskytovateľov prekladov zo strednej a východnej Európy. Svoje prekladateľské služby prezentovala ako vystavovateľ na najväčšom európskom veľtrhu v oblasti technickej komunikácie tcworld. „Spoločnosť exe prezentovala svoje prekladateľské technológie a potenciál, s ktorými sa presadila ako dodávateľ pre klientov, medzi ktorých patrí HP, Microsoft, Asus, Eset, Sygic ale aj Európska komisia a parlament. Účasťou na tomto veľtrhu sme chceli upevniť naše postavenie na trhu v strednej Európe.", povedal Dr. Radoslav Tihlárik, riaditeľ divízie lokalizácie a prekladov.

Kontakt: Mgr. Anton Šmotlák, marketing manager, anton.smotlak@exe.sk.

lt pop

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronavírus na jar doslova ochromil celý svet a po prvotnom šoku sa všetci snažili čo najskôr spamätať.

4 h

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

12 h

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

20 h