Vodiči pozor! Zrušiť starú poistku môžete už iba pár dní

Zrušiť nevýhodnú zákonnú poistku na auto môžete už len do 19. novembra. Nenechávajte to na poslednú chvíľu. Urobte to teraz cez náš generátor výpovede.

Zrušiť nevýhodnú zákonnú poistku na auto môžete už len do 19. novembra. Nenechávajte si to však na poslednú chvíľu. Urobte to teraz cez náš generátor výpovede.

BRATISLAVA. Ak patríte k najväčšej skupine vodičov, ktorej končí platnosť povinného zmluvného poistenia áut (PZP) k 31. decembru, možnosť vypovedať starú zmluvu máte podľa zákona už len do 19. novembra. A to najmä v prípade, že nová cena od vašej poisťovne sa vám zdá privysoká. Našťastie vypovedanie zmluvy je jednoduché a rýchle. Výpoveď PZP stačí podpísať a poslať poštou.

Lídrom porovnaní PZP je Genertel

Obetovať pár minút na zmenu poisťovne sa naozaj oplatí, môžete tak mať štedrejšie Vianoce. Pokiaľ ešte tento týždeň pošlete výpoveď starej poisťovni a uzatvoríte nové PZP, môžete ušetriť až desiatky eur. V prvom rade sa poobzerajte po trhu a zistite si, kde získate najvýhodnejšie PZP pre svoje auto. Lídrom porovnaní cien PZP v slovenských denníkoch sa v mnohých segmentoch stala poisťovňa Genertel. Vezmime si napríklad 30-ročnú majiteľku Volkswagen Polo z Banskej Bystrice, ktorá šoféruje 12 rokov. Tá by napríklad v online posťovni Genertel zaplatila za PZP len 71 eur ročne. Skutočne dobré ceny PZP vychádzajú v Generteli v segmente skúsených vodičov. Tak napríklad 60-ročný muž so Škodou Fabia s objemom motora 1 200 cm³ z Košíc, jazdiaci aspoň 5 rokov bez nehody dostane poistku v Generteli na rok iba za 56 eur.

Pneumatiky za kalkuláciu ceny

Spravte si rýchlu kalkuláciu ceny PZP, už len vďaka nej môžete získať hodnotnú sadu  značkových pneumatík spolu s ročným servisom zadarmo. Stačí mať poruke údaje z tzv. „technického preukazu.“ O akcii povedzte aj rodine a svojim známym. Ak aj nemajú prístup na internet, kalkuláciu ceny zákonnej poistky so šancou vyhrať pneubalík môžu vykonať aj prostredníctvom klientskeho centra Genertelu na čísle 0850 555 555. Táto kampaň poisťovne sa stretla s veľkým ohlasom. Stránka www.genertel.sk v posledných dňoch zaznamenáva bežne cez 15 000 návštev denne.

Kvôli novej zmluve nemusíte nikam chodiť

Uzatvoriť novú zmluvu v Generteli môžete naozaj v priebehu pár minút. Nemusíte nikam chodiť a nie je ani potrebný váš fyzický podpis. Zmluva o novom PZP je platná okamžite po vyplnení online žiadosti alebo po ukončení telefonátu na klientskom centre. Zaplatiť novú poistku potom stačí do 1 mesiaca bankovým prevodom alebo na pošte. Klientske centrum Genertelu je k dispozícii od pondelka do soboty od 8:00 do 20:00, vďaka čomu to viete vybaviť aj po návrate z práce. Nezabudnite však zmluvu v starej poisťovni vypovedať do 19. novembra.

Aby sme vám uľahčili zrušenie starej nevýhodnej poistky, pripájame link na automatický generátor výpovede starej zmluvy.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu