Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Dvadsať rokov zodpovednosti za kvalitu

Oslavy 20. výročia vzniku realitného trhu na Slovensku.

Oslavy 20. výročia vzniku realitného trhu na Slovensku a jeho najväčšieho reprezentanta – Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS - www.narks.sk) vyvrcholili na slávnostnom večere v piatok 26. októbra 2012 v priestoroch Reštaurácie Hrad v Bratislave. Prítomných okolo 120 predstaviteľov realitných kancelárií z celého Slovenska a ďalších čestných hostí uvítal súčasný prezident NARKS JUDr. Ľubomír Kardoš. Následne prevzali ocenenia viacerí domáci a zahraniční partneri, medzi nimi aj čestný hosť z USA, pani Dianne Rath zo San Diega. O príjemnú pohodu slávnostného večera, ktorým sprevádzala moderátorka Alena Heribanová, sa postarali Jazzový Kvintet, skupina Fragile a imitátor Peter Armstrong Ondria. Súčasťou programu bola ochutnávka vín z e-shopu Biovino.sk. Hlavní partneri večera boli Allianz Slovenská poisťovňa a Prvá stavebná sporiteľňa, mediálni partneri Reality.sk(www.reality.sk) a Akzent Media.

reality 20 výročie

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.