Dvadsať rokov zodpovednosti za kvalitu

Oslavy 20. výročia vzniku realitného trhu na Slovensku.

Oslavy 20. výročia vzniku realitného trhu na Slovensku a jeho najväčšieho reprezentanta – Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS - www.narks.sk) vyvrcholili na slávnostnom večere v piatok 26. októbra 2012 v priestoroch Reštaurácie Hrad v Bratislave. Prítomných okolo 120 predstaviteľov realitných kancelárií z celého Slovenska a ďalších čestných hostí uvítal súčasný prezident NARKS JUDr. Ľubomír Kardoš. Následne prevzali ocenenia viacerí domáci a zahraniční partneri, medzi nimi aj čestný hosť z USA, pani Dianne Rath zo San Diega. O príjemnú pohodu slávnostného večera, ktorým sprevádzala moderátorka Alena Heribanová, sa postarali Jazzový Kvintet, skupina Fragile a imitátor Peter Armstrong Ondria. Súčasťou programu bola ochutnávka vín z e-shopu Biovino.sk. Hlavní partneri večera boli Allianz Slovenská poisťovňa a Prvá stavebná sporiteľňa, mediálni partneri Reality.sk(www.reality.sk) a Akzent Media.

reality 20 výročie

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.