Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Vyhraj iPhone 5 alebo HTC one X ešte pred Vianocami!

Exkluzívny obsah v trendovom šate až ku Vám domov. To je ponuka časopisu RealitySK, ktorého predplatné si teraz môžete objednať do konca roka 2013 len za 20€.

Exkluzívny obsah v trendovom šate až ku Vám domov. To je ponuka časopisu RealitySK , ktorého predplatné si teraz môžete objednať do konca roka 2013 len za 20€. K tomu máte šancu vyhrať smartphone iPhone 5 alebo HTC one X ešte pred Vianocami. Žrebovať sa bude spomedzi predplatiteľov vynoveného lifestyle časopisu RealitySK 6.12.2012 a Mikuláš môže byť pre Vás naozaj štedrý.

realitysk

Online verziu formulára na predplatné nájdete tu: http://www.reality.sk/casopis-predplatne

Špeciálna akcia súvisí aj s plánovaným uvedením na trh nových mobilných aplikácií Reality.sk pre Android aj iOS.
Predplaťte si časopis RealitySK a budete „on-line“ v realitách a na realitnom trhu.

titulka realitysk

Rekonštruovaný časopis RealitySK   e nasmerovaný do medzery medzi life-style magazínmi a inzertnými periodikami. Originalita jeho koncepcie spočíva v aktuálnosti obsahu a modernej forme, ktorá vychádza z terminológie, sviežosti a slobody internetu. Synergicky využíva spojenie s Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska v odbornej tematickej časti a na druhej strane slobodu názorov laickej verejnosti na internete.

titulka realitysk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

15m

Záchrana planéty sa začína v domácnostiach.

8 h

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

8 h