Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Vyhraj iPhone 5 alebo HTC one X ešte pred Vianocami!

Exkluzívny obsah v trendovom šate až ku Vám domov. To je ponuka časopisu RealitySK, ktorého predplatné si teraz môžete objednať do konca roka 2013 len za 20€.

Exkluzívny obsah v trendovom šate až ku Vám domov. To je ponuka časopisu RealitySK , ktorého predplatné si teraz môžete objednať do konca roka 2013 len za 20€. K tomu máte šancu vyhrať smartphone iPhone 5 alebo HTC one X ešte pred Vianocami. Žrebovať sa bude spomedzi predplatiteľov vynoveného lifestyle časopisu RealitySK 6.12.2012 a Mikuláš môže byť pre Vás naozaj štedrý.

realitysk

Online verziu formulára na predplatné nájdete tu: http://www.reality.sk/casopis-predplatne

Špeciálna akcia súvisí aj s plánovaným uvedením na trh nových mobilných aplikácií Reality.sk pre Android aj iOS.
Predplaťte si časopis RealitySK a budete „on-line“ v realitách a na realitnom trhu.

titulka realitysk

Rekonštruovaný časopis RealitySK   e nasmerovaný do medzery medzi life-style magazínmi a inzertnými periodikami. Originalita jeho koncepcie spočíva v aktuálnosti obsahu a modernej forme, ktorá vychádza z terminológie, sviežosti a slobody internetu. Synergicky využíva spojenie s Národnou asociáciou realitných kancelárií Slovenska v odbornej tematickej časti a na druhej strane slobodu názorov laickej verejnosti na internete.

titulka realitysk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.