Neplaťte zbytočne, keď nemusíte

Prečo by ste mali platiť rovnakú cenu za všetky prevolané minúty, keď môžete platiť aj menej? Pozrite sa detailnejšie, aké výhody vám program WOW ponúka.

S programom WOW platíte tým menej za minútu hovoru, čím viac voláte

Radi by ste volali za lepšie ceny, ale nechcete si dopredu predplácať minúty a prispôsobovať sa tak svojmu paušálu? Program WOW je taký program, ktorý sa prispôsobuje vám, keďže automaticky znižuje cenu hovoru podľa počtu prevolaných minút. To znamená, čím viac voláte, tým menej za minútu hovoru zaplatíte. Cena za všetky prevolané minúty v mesiaci sa vám bude automaticky znižovať od 13 do neuveriteľných 5,5 centu za minútu – a to podľa toho, koľko minút spolu za mesiac prevoláte. Ak nevoláte, samozrejme nič neplatíte. A nemusíte si nič nastavovať, kontrolovať ani aktivovať. O všetko sa automaticky postará program WOW. Aj bez viazanosti.

Volajte bez obmedzení do všetkých sietí aj do zahraničia za fixný mesačný poplatok

Voláte veľa a nechcete sa obmedzovať? S Nekonečnými balíkmi k programu WOW môžete volať nekonečne dlho, do všetkých sietí a nielen na Slovensku, ale aj do zahraničia. Navyše vám dá na výber aj to, či chcete nekonečné volania nonstop, alebo len vo vybranom časovom pásme. Prečo neušetriť na mesačných poplatkoch, keď potrebujete volať bez obmedzení napríklad len večer.

Volajte, posielajte správy a surfujte spolu za najlepšiu cenu na trhu

Pre tých, ktorí sa nechcú skutočne v ničom obmedzovať má Orange Zvýhodnenú WOW ponuku Maximum 2, ktorá spája neobmedzené volania a SMS a MMS do všetkých slovenských sietí a neobmedzený internet v mobile do jedného balíka za najlepšiu cenu na Slovensku - 39,99 €.

Nastavte si zľavu na telefón, aká vám vyhovuje

V Orangei sa vašim potrebám prispôsobí nielen mesačný program, ale dokonca aj zľava na telefóny. Ak sa rozhodnete uzatvoriť akciový dodatok s viazanosťou, každé jedno euro vášho mesačného poplatku zohľadní Orange pri určovaní zľavy na telefón. Pri mesačnom poplatku do 25 eur bude vaša zľava na telefón štvornásobkom a od 25 eur až 6-násobkom mesačného poplatku. Sami si ju môžete ovplyvniť aj tým, že si k vášmu mesačnému poplatku pridáte Mesačné predplatné v ľubovoľnej výške, z ktorého sa vám bude odrátavať vaša mesačná spotreba.

Dotované telefóny aj na splátky. Bez úrokov a navýšenia

Je dobré môcť si nastaviť zľavu na telefón, aká vám vyhovuje. Ak ste však zákazníkom Orangeu, dokonca aj samotnú akciovú cenu telefónu po uplatnení všetkých zliav si ešte môžete rozložiť na 12 alebo 18 mesačných splátok. Bez úrokov a navýšení. Čím dlhšie ste zákazníkom Orangeu, tým vyššiu cenu telefónu si môžete rozložiť do splátok. Takýmto spôsobom si môžete urobiť radosť aj telefónom vyššej cenovej kategórie bez toho, aby ste museli jednorázovo investovať vyššiu sumu.

orange_xmass_490x300-r299.jpg

Aby boli vaše Vianoce ešte viac WOW, Orange k programu WOW teraz pribaľuje aj špeciálne výhody

V  rodine voláte neobmedzene

Aby ste mohli byť so svojimi blízkymi stále v kontakte, Orange pre vás pripravil novinku, vďaka ktorej si môžete v rámci rodiny volať a posielať správy navzájom hoci aj do nekonečna. Stačí, ak si jeden člen rodiny  pri podpise akciového dodatku s viazanosťou na 2 roky založí svoj rodinný účet. Podľa toho, koľko sa rozhodne mesačne pretelefonovať, si môže pridať do svojej skupiny dvoch alebo dokonca až štyroch členov rodiny s Orange číslom, s ktorými si bude vzájomne telefonovať, posielať SMS a MMS správy po celé dva roky úplne bezplatne. Stačí, ak jednotliví členovia rodiny budú mať akýkoľvek účastnícky program s mesačným poplatkom aspoň v hodnote 6 eur.

Povedzte aj známym o výhodách programu WOW a získajte extra výhody

S každým novým zákazníkom, ktorý na vaše odporúčanie prejde do Orangeu a zoberie si program WOW s mesačným poplatkom minimálne 5 eur, si budete môcť navzájom užívať bezplatné volania, SMS a MMS. Ako bonus obaja dostanete pri podpise akciového dodatku s viazanosťou na 2 roky aj špeciálnu zľavu na nákup mobilného telefónu podľa vašich predstáv až do výšky 100 eur, pričom odporučiť môžete maximálne troch nových zákazníkov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu