Vianoce na splátky

V ČSOB si môžete namodelovať úver podľa vlastných predstáv

Vianočné obdobie už tradične patrí k obdobiam v roku, počas ktorého je zvýšený záujem o možnosť získať peniaze prostredníctvom spotrebných úverov. V predaji zaznamenávame až dvojnásobný nárast v porovnaní s ostatnými mesiacmi v roku. Spotrebné úvery si najčastejšie berú klienti vo veku 30 až 40 rokov, no vo zvýšenej miere využívajú túto možnosť financovania aj ostatné vekové kategórie.

Krajší domov na Vianoce

Počas vianočného obdobia si klienti zvykli prostredníctvom účelového úveru na bývanie zaobstarať zariadenie a vybavenie domácnosti, ako napríklad bielu či čiernu techniku. Počet účelových úverov tak stále narastá, hoci naďalej prevládajú neúčelové úvery.

Priemerná výška úveru klienta v ČSOB je 4 až 6 tisíc € a v priemere ho pláca 5 rokov.

Spotrebný úver od ČSOB s výhodami a benefitmi

Klienti majú možnosť využiť zľavy a zvýhodnenia, ktoré v rámci aktuálne prebiehajúcej kampane ponúkame. V ČSOB môžu momentálne získať 100% zľavu z poplatku za poskytnutie, čím ušetria desiatky až stovky eur, férovú úrokovú sadzbu a možnosť namodelovať si výšku splátky a úveru podľa svojich predstáv a potrieb.

Úver získajú klienti už počas jednej návštevy pobočky. Nemusia zakladať nehnuteľnosť, nepotrebujú ručiteľa či spolužiadateľa, ani potvrdenie o príjme. Úrokovú sadzbu si môžu klienti dokonca znížiť o 1% tak, že budú svoj bežný účet aktívne využívať.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu