Změňte dodavatele plynu a elektřiny již v průběhu listopadu

Chcete-li mít od Nového roku levnější plyn a elektřinu a ušetřit tak tisíce korun ročně, vyměňte dosavadního dodavatele za levnějšího do konce listopadu. Jedny z nejlepších cen a nižší než mají dominantní dodavatelé, nabízí společnost Energie2, a. s., Praha. Nejste-li vázání na dobu určitou, potom na rychlou změnu během jednoho měsíce stačí jenom podpis smlouvy a plné moci. Při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník navíc ještě 2 % slevu. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,,Možnost rychlé změny nabízíme i odběratelům zemního plynu a elektřiny, kterých se v poslední době dotklo zdražování, nebo změna obchodních podmínek. Odběratelé tak mohou využít ustanovení energetického zákona, že zdražování, nebo změna obchodních podmínek, může být důvodem ke změně dodavatele zdarma a to ve stanovené lhůtě. V případě, že se změnou byli prokazatelně obeznámeni, mají na výměnu dodavatele energie 30 dní, jinak až 3 měsíce“, řekl D.Vlnka.

Poukázal přitom na výhodnost cen od Energie2, na příkladě běžné domácnosti, která ročně spotřebuje 30 MWh zemního plynu na vytápění domu. Podle srovnání portálů zabývajících se cenami energií, patří Energie2 ke třem nejlevnějším dodavatelům zemního plynu na českém trhu. Změna dodavatele je přitom pro občany jednoduchá a firma zadarmo zabezpečí všechny potřebné úkony. Stačí podpis plné moci. Smlouvu je přitom možné uzavřít přes internet a v tomto případě firma ještě navíc poskytuje zákazníkům další benefit na úrovni 2 % ze standardní ceníkové ceny a to po celou dobu trvání smlouvy.

,,Další možností je návštěva naší centrály v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům poskytujeme profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Pro zákazníky firma nabízí i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby“, řekl D.Vlnka.

Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.
Kontaktní informace pro ČR:
Energie2, a. s.
Praha, Křenova 438/7
162 00 Praha 6, Veleslavín
email: info@energie2.cz
www.energie2.cz

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.