Utorok, 17. september, 2019 | Meniny má Olympia

Prečo si priplatiť za novostavbu?

Všade na nás útočia. Ponuky realitných kancelárií na domy, byty, novostavby. Z nich hlavne novostavby zažívajú menší „boom“. Čo vlastne ponúkaju?

Garáž

Prišli sme autom. Či už ste vlastníkom parkovacieho miesta v garáži alebo vonku, miesto jedine pre vás vždy poteší. Prirodzene, za garáž si priplatíte, dlhodobo však šetrí vaše auto a v neposlednom rade peňaženku. O miere pohodlia v nepríjemnom počasí nehovoriac.

Blizke okolie

Začíname ešte pred vchodom do novostavby. Pri väčšine nových bytových komplexov si všimnete vkusne upravené okolie. Zelený trávnik, vkusné osvetlenie, prípadne menší park. Je to príjemný pocit ak človek z krásneho interiéru nie je po východe šokovaný neuhladeným okolím, no obklopuje ho zladené a pekné „nádvorie“.

Recepcia

Nie je to zvykom. Ak sa však rozhodnete pre vyšší štandard, môžete počítať aj s recepciou. Tá sa zvyčajne nachádza vo väčších komplexoch pri centrálnom vchode do bytového domu. Jej súčasťou môže ale nemusí byť strážna služba.

Fittness či dokonca škôlka

V realitnej sfére sa projektujú vecí na dlhé obdobia. Architekti a interiéroví dizajnéria vidia zmysel plánovaní a tak už sa v ponuke niektorých novostavieb počíta okrem fittness centra aj s materskou školou pre deti vo veku od 2 do 6 rokov. Ak pripočítame zvyčajne blízku dostupnosť obchodov a služieb, tak budú mať noví majitelia v niektorých novostavbách skutočne všetko ako na dlani.

Ochrana klímy spojí slovenské mestá a obce

Spoločnosť dm drogerie markt pokračuje už piaty rok v najväčšej iniciatíve na podporu dobrovoľníctva pod názvom dm {spoločne}.

Revolučný Volkswagen ID.3 naživo z Frankfurtu!

Na frankfurtskom autosalóne sa predstavil nový model Volkswagenu, ktorý je pre značku jedným z najdôležitejších v histórii.

Na hrúbke záleží. Aj dva centimetre rozhodujú

Stále viac sa hovorí o vplyve vnútorného vzduchu a stavebných materiálov na naše zdravie.