Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Zobuďte sa. Víno už nebude

Už tisíce zákazníkov využilo zľavy v eshope vino.sme.sk až do výšky 70% a zásobili sa tak na Vianoce kvalitným vínom za bezkonkurenčné ceny.

Už tisíce zákazníkov využilo zľavy v eshope vino.sme.sk až do výšky 70% a zásobili sa tak na Vianoce kvalitným vínom za bezkonkurenčné ceny. Naše zásoby sa zmenšujú, napriek tomu si u nás stále vyberie fanúšik sviežich sauvignonov, milovníčka ovocných tónov ružového, alebo znalec červeného Bordeaux.

Pomôžte aj vy so sťahovaním skladu so 160 000 flašami vína a odmenou vám bude dokonalý pôžitok z kvalitného vína za neskutočné ceny.

Čo zaujimavé môžete nájsť v akciovej ponuke?

Flat Roof Manor Merlot teraz so zľavou 46%

Vinohradníctvo v tejto krajine sa rozrastá z roka na rok. Dôkazom toho je aj vinárstvo Flat Roof Manor sídliace vo vinárskom raji Afriky a to v Stellenbosche. Ponúka aj takéto skvosty ako je Merlot ročníka 2009, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie vína našich protinožcov. Má sviežu ovocnú vôňu, plnú a dlhú dochuť, ktorá má jemné čokoládové tóny. Neváhajte si k nemu uvariť domáci jelení guláš.....

Kúpiť len za 4.25€ môžete TU

Flat Roof Manor Pinot Grigio Rose teraz so zľavou 45%

Ak máte chuť na niečo netradičné, čo sa neotvára každý deň, tak určite nevynechajte možnosť ochutnať ružové víno vyrobené z bieleho hrozna! Je to moderné víno, ktoré nemá žiadnu konkurenciu ani v rodnej Južnej Afrike. Ponúka širokú paletu citrusových tónov a jemnú minerálnu dochuť. Podávajte vytiahnuté priamo z ľadu.

Kúpiť len za 3.34€ môžete TU

Flat Roof Manor Pinot Grigio teraz so zľavou 45%

Flat Roof ako jedno z najúspešnejších vinárstiev celej Afriky, produkuje len obmedzené množstvo bieleho vína Pinot Grigio, ktoré si svojou banánovou až mangovou chuťou podmaní každého. V majetku tohto vinárstva je asi najstaršia vinica v regióne s touto odrodou a tak máte možnosť ochutnať úplnú klasiku medzi bielymi vínami Nového Sveta.

Kúpiť len za 3.34€ môžete TU

Zobraziť celú ponuku zľavnených vín

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.