Zobuďte sa. Víno už nebude

Už tisíce zákazníkov využilo zľavy v eshope vino.sme.sk až do výšky 70% a zásobili sa tak na Vianoce kvalitným vínom za bezkonkurenčné ceny.

Už tisíce zákazníkov využilo zľavy v eshope vino.sme.sk až do výšky 70% a zásobili sa tak na Vianoce kvalitným vínom za bezkonkurenčné ceny. Naše zásoby sa zmenšujú, napriek tomu si u nás stále vyberie fanúšik sviežich sauvignonov, milovníčka ovocných tónov ružového, alebo znalec červeného Bordeaux.

Pomôžte aj vy so sťahovaním skladu so 160 000 flašami vína a odmenou vám bude dokonalý pôžitok z kvalitného vína za neskutočné ceny.

Čo zaujimavé môžete nájsť v akciovej ponuke?

Flat Roof Manor Merlot teraz so zľavou 46%

Vinohradníctvo v tejto krajine sa rozrastá z roka na rok. Dôkazom toho je aj vinárstvo Flat Roof Manor sídliace vo vinárskom raji Afriky a to v Stellenbosche. Ponúka aj takéto skvosty ako je Merlot ročníka 2009, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie vína našich protinožcov. Má sviežu ovocnú vôňu, plnú a dlhú dochuť, ktorá má jemné čokoládové tóny. Neváhajte si k nemu uvariť domáci jelení guláš.....

Kúpiť len za 4.25€ môžete TU

Flat Roof Manor Pinot Grigio Rose teraz so zľavou 45%

Ak máte chuť na niečo netradičné, čo sa neotvára každý deň, tak určite nevynechajte možnosť ochutnať ružové víno vyrobené z bieleho hrozna! Je to moderné víno, ktoré nemá žiadnu konkurenciu ani v rodnej Južnej Afrike. Ponúka širokú paletu citrusových tónov a jemnú minerálnu dochuť. Podávajte vytiahnuté priamo z ľadu.

Kúpiť len za 3.34€ môžete TU

Flat Roof Manor Pinot Grigio teraz so zľavou 45%

Flat Roof ako jedno z najúspešnejších vinárstiev celej Afriky, produkuje len obmedzené množstvo bieleho vína Pinot Grigio, ktoré si svojou banánovou až mangovou chuťou podmaní každého. V majetku tohto vinárstva je asi najstaršia vinica v regióne s touto odrodou a tak máte možnosť ochutnať úplnú klasiku medzi bielymi vínami Nového Sveta.

Kúpiť len za 3.34€ môžete TU

Zobraziť celú ponuku zľavnených vín

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.