Zobuďte sa. Víno už nebude

Už tisíce zákazníkov využilo zľavy v eshope vino.sme.sk až do výšky 70% a zásobili sa tak na Vianoce kvalitným vínom za bezkonkurenčné ceny.

Už tisíce zákazníkov využilo zľavy v eshope vino.sme.sk až do výšky 70% a zásobili sa tak na Vianoce kvalitným vínom za bezkonkurenčné ceny. Naše zásoby sa zmenšujú, napriek tomu si u nás stále vyberie fanúšik sviežich sauvignonov, milovníčka ovocných tónov ružového, alebo znalec červeného Bordeaux.

Pomôžte aj vy so sťahovaním skladu so 160 000 flašami vína a odmenou vám bude dokonalý pôžitok z kvalitného vína za neskutočné ceny.

Čo zaujimavé môžete nájsť v akciovej ponuke?

Flat Roof Manor Merlot teraz so zľavou 46%

Vinohradníctvo v tejto krajine sa rozrastá z roka na rok. Dôkazom toho je aj vinárstvo Flat Roof Manor sídliace vo vinárskom raji Afriky a to v Stellenbosche. Ponúka aj takéto skvosty ako je Merlot ročníka 2009, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie vína našich protinožcov. Má sviežu ovocnú vôňu, plnú a dlhú dochuť, ktorá má jemné čokoládové tóny. Neváhajte si k nemu uvariť domáci jelení guláš.....

Kúpiť len za 4.25€ môžete TU

Flat Roof Manor Pinot Grigio Rose teraz so zľavou 45%

Ak máte chuť na niečo netradičné, čo sa neotvára každý deň, tak určite nevynechajte možnosť ochutnať ružové víno vyrobené z bieleho hrozna! Je to moderné víno, ktoré nemá žiadnu konkurenciu ani v rodnej Južnej Afrike. Ponúka širokú paletu citrusových tónov a jemnú minerálnu dochuť. Podávajte vytiahnuté priamo z ľadu.

Kúpiť len za 3.34€ môžete TU

Flat Roof Manor Pinot Grigio teraz so zľavou 45%

Flat Roof ako jedno z najúspešnejších vinárstiev celej Afriky, produkuje len obmedzené množstvo bieleho vína Pinot Grigio, ktoré si svojou banánovou až mangovou chuťou podmaní každého. V majetku tohto vinárstva je asi najstaršia vinica v regióne s touto odrodou a tak máte možnosť ochutnať úplnú klasiku medzi bielymi vínami Nového Sveta.

Kúpiť len za 3.34€ môžete TU

Zobraziť celú ponuku zľavnených vín

Prevádzkovateľom internetového obchodu www.vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.