Pondelok, 18. november, 2019 | Meniny má Eugen

Manuálne vyplňovanie faktúr strieda ich fotografovanie

Banky, ktoré fungujú bez nákladných pobočiek či množstva zamestnancov, môžu to, čo ušetria, vrátiť klientom späť v podobe lepších podmienok.

Banky, ktoré fungujú bez nákladných pobočiek či množstva zamestnancov, môžu to, čo ušetria, vrátiť klientom späť v podobe lepších podmienok. Napríklad bezplatný bežný účet je v internetových bankách k dispozícii všetkým klientom bez toho, aby museli spĺňať rôzne podmienky. Direct banka ZUNO ponúka väčšinu služieb spojených s bežným účtom za 0 €.

Svoje financie môžu klienti ZUNO spravovať 24 hodín, 7 dní v týždni nielen cez svoj počítač, ale aj cez mobil. Banka navyše nedávno predstavila mobilnú aplikáciu pre operačné systémy iOS a Android, ktorej súčasťou je niekoľko zaujímavých funkcionalít. Okrem vyhľadávača bankomatov, bankových pobočiek či pobočiek Slovenskej pošty majú klienti k dispozícii aj skener faktúr.

„Jednoduchým odfotografovaním faktúry aplikácia za klienta vyplní všetky potrebné údaje na odoslanie platby,“ približuje Peter Lakata, šéf produktového oddelenia v ZUNO. „Rovnakým spôsobom, odfotografovaním občianskeho preukazu, si môžu záujemcovia  v ZUNO otvoriť aj bežný účet. Záleží nám na tom, aby mali naši klienti aj vďaka aplikácii viac času pre seba.“

ZUNO mobile banking aplikácia je bezplatne dostupná na stiahnutie z AppStore a Google Play. Klienti s ňom majú svoj online banking vo vrecku a banku tak môžu s prístupom  na internet vybaviť kedykoľvek a kdekoľvek. A čas, ktorý ušetria, môžu venovať dôležitejším veciam, ako je banka.

Náš tip: Presuňte si peniaze do direct banky, získajte bežný účet za 0 € a pohodlný prístup k peniazom 24/7 cez počítač aj mobil

Tatras guide: A fresh take on the stunning soul of Slovakia

This brand new, pocket-sized guide includes a mountain load of information.

Changes to the Public Procurement Law – Take Two

Changes in life and law hardly ever stop.

Rýchly úver sa dá získať aj bez zložitých zmlúv

Náhlu potrebu peňazí môžete vyriešiť rýchlo a jednoducho.