Piatok, 19. apríl , 2019

Manuálne vyplňovanie faktúr strieda ich fotografovanie

Banky, ktoré fungujú bez nákladných pobočiek či množstva zamestnancov, môžu to, čo ušetria, vrátiť klientom späť v podobe lepších podmienok.

Banky, ktoré fungujú bez nákladných pobočiek či množstva zamestnancov, môžu to, čo ušetria, vrátiť klientom späť v podobe lepších podmienok. Napríklad bezplatný bežný účet je v internetových bankách k dispozícii všetkým klientom bez toho, aby museli spĺňať rôzne podmienky. Direct banka ZUNO ponúka väčšinu služieb spojených s bežným účtom za 0 €.

Svoje financie môžu klienti ZUNO spravovať 24 hodín, 7 dní v týždni nielen cez svoj počítač, ale aj cez mobil. Banka navyše nedávno predstavila mobilnú aplikáciu pre operačné systémy iOS a Android, ktorej súčasťou je niekoľko zaujímavých funkcionalít. Okrem vyhľadávača bankomatov, bankových pobočiek či pobočiek Slovenskej pošty majú klienti k dispozícii aj skener faktúr.

„Jednoduchým odfotografovaním faktúry aplikácia za klienta vyplní všetky potrebné údaje na odoslanie platby,“ približuje Peter Lakata, šéf produktového oddelenia v ZUNO. „Rovnakým spôsobom, odfotografovaním občianskeho preukazu, si môžu záujemcovia  v ZUNO otvoriť aj bežný účet. Záleží nám na tom, aby mali naši klienti aj vďaka aplikácii viac času pre seba.“

ZUNO mobile banking aplikácia je bezplatne dostupná na stiahnutie z AppStore a Google Play. Klienti s ňom majú svoj online banking vo vrecku a banku tak môžu s prístupom  na internet vybaviť kedykoľvek a kdekoľvek. A čas, ktorý ušetria, môžu venovať dôležitejším veciam, ako je banka.

Náš tip: Presuňte si peniaze do direct banky, získajte bežný účet za 0 € a pohodlný prístup k peniazom 24/7 cez počítač aj mobil

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.

Z Fondu malých projektov je možné získať až 50-tisíc eur

Miestne samosprávy, školy, cirkvi aj neziskové organizácie majú šancu získať príspevok od 20.000 do 50.000 eur.