Manuálne vyplňovanie faktúr strieda ich fotografovanie

Banky, ktoré fungujú bez nákladných pobočiek či množstva zamestnancov, môžu to, čo ušetria, vrátiť klientom späť v podobe lepších podmienok.

Banky, ktoré fungujú bez nákladných pobočiek či množstva zamestnancov, môžu to, čo ušetria, vrátiť klientom späť v podobe lepších podmienok. Napríklad bezplatný bežný účet je v internetových bankách k dispozícii všetkým klientom bez toho, aby museli spĺňať rôzne podmienky. Direct banka ZUNO ponúka väčšinu služieb spojených s bežným účtom za 0 €.

Svoje financie môžu klienti ZUNO spravovať 24 hodín, 7 dní v týždni nielen cez svoj počítač, ale aj cez mobil. Banka navyše nedávno predstavila mobilnú aplikáciu pre operačné systémy iOS a Android, ktorej súčasťou je niekoľko zaujímavých funkcionalít. Okrem vyhľadávača bankomatov, bankových pobočiek či pobočiek Slovenskej pošty majú klienti k dispozícii aj skener faktúr.

„Jednoduchým odfotografovaním faktúry aplikácia za klienta vyplní všetky potrebné údaje na odoslanie platby,“ približuje Peter Lakata, šéf produktového oddelenia v ZUNO. „Rovnakým spôsobom, odfotografovaním občianskeho preukazu, si môžu záujemcovia  v ZUNO otvoriť aj bežný účet. Záleží nám na tom, aby mali naši klienti aj vďaka aplikácii viac času pre seba.“

ZUNO mobile banking aplikácia je bezplatne dostupná na stiahnutie z AppStore a Google Play. Klienti s ňom majú svoj online banking vo vrecku a banku tak môžu s prístupom  na internet vybaviť kedykoľvek a kdekoľvek. A čas, ktorý ušetria, môžu venovať dôležitejším veciam, ako je banka.

Náš tip: Presuňte si peniaze do direct banky, získajte bežný účet za 0 € a pohodlný prístup k peniazom 24/7 cez počítač aj mobil

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.